Äänikirjapalvelut

Mikä on paras äänikirjapalvelu 2023?

Äänikirjat – Vertaa äänikirjapalveluita ja kuuntele ilmaiseksi 40 vuorokauden aja

5/5

Kokeilujakso

40 päivää.

Kielet:

Suomi, Englanti, Ruotsi, Venäjä, Italia ja Espanja.

Valikoima

500 000+ kirjaa

Ei sitoutumisaikaa

alk. € 9,99/ kk

Suomen suurin äänikirjapalvelu - Kaikkien äänikirjapalveluiden testivoittaja

4.5/5

Kokeilujakso

45 päivää.

Kielet:

Suomi, Englanti, Ruotsi, Saksa ja Espanja.

Valikoima

500 000+ kirjaa

Ei sitoutumisaikaa

alk. € 9,99/ kk

Parhaimpia äänikirjapalveluita, sopii kaikille - Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja

 

Paras äänikirjapalvelu 2023 vertailu

Äänikirjapalvelut ovat suositumpia kuin koskaan, ja niitä on useita erilaisia. Yhteisen tekijän löytäminen kaikista näistä palveluista voi olla haastavaa! Tässä artikkelissa tarkastelemme, mikä äänikirjapalvelu tarjoaa parhaan laadun vuonna 2023 ja miten se verrataan muihin saatavilla oleviin palveluihin.

Äänikirjojen suosio on kasvanut huimasti viime vuosina, ja monet palvelut tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja. Tässä artikkelissa vertailemme eri äänikirjapalveluita ja pyrimme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun erityisesti vuoteen 2023 mennessä.

Tutkimme, mikä palvelu tarjoaa parhaan kokemuksen ja laajimman valikoiman äänikirjoja sekä mahdollisia muita etuja ja ominaisuuksia.

 

Mikä on äänikirja?

Äänikirja on elektroninen kirja, jonka voi ladata äänitteelle tai laitteelle ja kuunnella myöhemmin. Äänikirjoja on saatavilla useista eri verkkokaupoista, ja ne voidaan ladata suoraan laitteeseesi tai tallentaa pilvipalveluihin. Äänikirjojen etu on, että niitä voi kuunnella missä ja milloin tahansa, ja ne ovat helppoja säilyttää.

Äänikirjoihin lukee joko ääninäyttelijöitä tai ammattilukijoita. Äänikirjat ovat usein suunniteltu paremmin kuunneltavaksi, ja ne voidaan yleensä nauttia rauhallisesti taustamusiikin tai efektien kera.

Äänikirjoja voidaan kuunnella monilla eri laitteilla, kuten älypuhelimet, tabletit, tietokoneet ja mp3-soittimet.

 

Äänikirjapalvelut

 

Miten äänikirjoja kuunnellaan?

Kuuntele äänikirjoja mukavassa asennossa ja rentoudu. Valitse laaja valikoima kirjoja ja löydä uusia suosikkejasi. Luethan tai lataat kirjan valmiiksi ennen kuuntelua. Voit myös ladata useita äänikirjoja offline-tilassa ja kuunnella niitä milloin haluat.

Voit kuunnella äänikirjoja laitteista, kuten puhelimestasi, tabletista tai tietokoneesta. Useat äänikirjapalvelut tarjoavat sovelluksia, joiden avulla voit kuunnella kirjoja ja seurata etenemistäsi. Voit myös kuunnella äänikirjoja suoraan verkkosivuilta.

Voit valita kuuntelunopeuden, jotta saat parhaan kokemuksen. Suurin osa äänikirjoista on varustettu selityskohtaisilla kommenteilla, jotka auttavat ymmärtämään tarinaa paremmin.

Äänikirjojen kuunteleminen voi tehdä lukemisesta hauskampaa ja rentouttavampaa. Voit myös tallentaa useita äänikirjoja ja kuunnella niitä uudelleen aina halutessasi.

 

Mikä on äänikirjapalvelu?

Äänikirjapalvelu on palvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen laaja valikoima äänikirjoja ja e-kirjoja. Äänikirjapalvelut ovat yleensä maksullisia, mutta joissain tapauksissa ne voivat sisältää ilmaisen kokeilujakson.

Paras äänikirjapalvelu riippuu useista tekijöistä, kuten laajasta kirjavalikoimasta, laadukkaista ääninarratuureista, helppokäyttöisestä sovelluksesta sekä edullisista hinnoista. Vertailemme eri äänikirjapalveluita ja löydämme parhaat vaihtoehdot vuonna 2023.

Tämänhetkiset suosituimmat äänikirjapalvelut ovat Audible, Google Play Books, Hoopla, Kobo ja Nook.

Audible tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja, joihin sisältyy sekä uusia että vanhoja klassikoita. Heillä on myös monia eri narrattuja tarinoita, ja he tarjoavat myös ilmaisen kokeilujakson.

Google Play Books tarjoaa yksityiskohtaisen hakutoiminnon, jonka avulla voit löytää juuri sitä, mitä etsit. Heidän äänikirjavalikkoonsa sisältyy paljon suosittuja uutuuksia, ja heillä on myös runsaasti ilmaisia ​​vaihtoehtoja.

 

Paras äänikirjapalvelu

Vuonna 2023 on monia äänikirjapalveluita, joista valita. Vertailemme tässä artikkelissa parhaita vaihtoehtoja ja annamme sinulle suosituksemme.

Äänikirjat ovat loistava tapa viihtyä, oppia uutta tai pelkästään rentoutua. Niitä on saatavilla useista eri lähteistä ja ne voidaan tallentaa laitteisiin helposti. Jotkut äänikirjojen tarjoajat tarjoavat myös muita etuja, kuten mahdollisuuden ostaa fyysisiä äänikirjoja tai palkintoja uskollisuudestaan.

Äänikirjapalvelujen vertailussa on otettava huomioon useita tekijöitä. Ensinnishankintakustannukset ovat yksi tärkeimmistä, mutta myös palvelun laatu ja toimivuus ovat tarkasteltavia seikkoja. Lisksi on hyv prsytt vertailemaan

eri palveluiden laajaa valikoimaa ja ominaisuuksia.

Audible on yksi suosituimmista äänikirjapalveluista, ja se tarjoaa useita etuja. Yhden kuukauden aloituspaketin hinnan lisäksi Audible tarjoaa myös Amazon Prime-jäsenille ilmaisen kokeilujakson. Palvelun laaja valikoima, selkeä sovellus ja erinomainen ääninarratiivikokemus tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon vuonna 2023.

 

Paras äänikirjapalvelu

 

Yleistä tietoa BookBeatista

BookBeat on suomalainen äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja. Palvelun avulla voit kuunnella äänikirjoja suoraan puhelimellasi tai tabletillasi ilman latausongelmia. BookBeatilla on myös oma sovellus, jonka avulla voit hallita äänikirjojen lataamista ja kuuntelua.

 

Yleistä tietoa Storytelistä

Storytel on Suomen suurin äänikirjapalvelu, joka tarjoaa yli 30 000 äänikirjaa ja e-kirjaa. Palvelun kautta voi kuunnella äänikirjoja sekä lukea e-kirjoja laitteista riippumatta. Storytel on saatavilla myös useilla eri laitteilla, kuten puhelimet, tabletit, tietokoneet ja televisiot. Storytel on myös hyvin helppokäyttöinen ja se tarjoaa paljon muita etuja, kuten mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan.

 

Yleistä tietoa Nextorystä

Nextory on Suomen suurin äänikirjapalvelu, joka tarjoaa yli 50 000 äänikirjaa sekä e-kirjoja ja -lehtiä. Nextoryn kautta voit vuokrata tai ostaa äänikirjoja mistä tahansa laitteesta. Palvelu toimii myös ilman nettiyhteyttä, joten voit kuunnella äänikirjoja vaikka lenkkipolulla tai bussissa. Nextory on aina mukanasi!

 

Yleistä tietoa Elisa Kirjasta

Elisa Kirja on suomalainen äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja sekä e-kirjoja. Palvelussa on useita eri kategorioita, joista voit valita mieluisan kirjan. Elisa Kirja on myös hyvin yhteensopiva useiden eri laitteiden kanssa, ja voit siirtyä kirjan lukemisesta toiseen laitteeseen vaivattomasti. Palvelun hinta on 9,90€/kk tai 99€/vuosi, ja se sisältää kaikki Elisa Kirjan tarjoukset ja etuudet.

 

Ilmaiset äänikirjat

Ilmaiset äänikirjat ovat loistava tapa nauttia kirjoista, ja ne ovat saatavilla useilta eri palveluntarjoajilta. Vertailimme parhaita äänikirjapalveluita ja löysimme 2023 parasta palvelua.

1. Amazon Audible

2. Google Play Books

3. Apple Books

4. Nook Audiobooks

5. Kobo Audiobooks

 

YouTube

“YouTube” on maailman suurin videotykityspalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia äänikirjoja kaikenikäisille käyttäjille. YouTube on myös ilmainen, ja se tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden tallentaa äänikirjoja offline-tilassa ja lukea niitä milloin tahansa.

 

Elisa Kirja

Elisa Kirja on Suomen suosituin äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänitteitä sekä runsaasti erilaisia ​​toimintoja. Palvelun käyttö on helppoa ja intuitiivista, ja se sopii kaikille, jotka haluavat nauttia äänikirjoista. Elisa Kirja tarjoaa myös useita etuja, kuten mahdollisuuden ladata äänikirjoja ilmaiseksi tai edullisesti.

 

Yle Areena

Yle Areena on Suomen paras äänikirjapalvelu, ja se on myös yksi maailman parhaista. Yle Areenalla on laaja valikoima äänikirjoja kaikista genreistä, ja se tarjoaa myös paljon muita mielenkiintoisia ominaisuuksia. Ylen äänikirjapalvelu on ilmainen kaikille käyttäjille, ja se tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja. Ylen äänikirjapalvelun avulla voit ladata äänikirjoja suoraan puhelimestasi tai tabletiltasi ilman mitään lisämaksua.

 

eKirjastot ja Celia

eKirjastot ovat ilmainen palvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja suomenkielisille käyttäjille. Celia on yksi suosituimmista eKirjastoista Suomessa, ja se tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​kirjoja ja äänikirjoja kaikenikäisille käyttäjille.

 

Paras e-kirja- ja äänikirjapalvelu

Paras e-kirja- ja äänikirjapalvelu tarjoaa laajan valikoiman kirjoja ja äänikirjoja sekä mahdollisuuden lukea ja kuunnella niitä missä ja milloin tahansa. Palvelun käyttö on helppoa, ja se sopii kaikille kirjallisuuden ystäville.

Kirjastopalvelut ovat yleensä ilmaisia, mutta joskus ne veloittavat pienen maksun. Paras e-kirja- ja äänikirjapalvelu tarjoaa laajan valikoiman kirjoja ja äänikirjoja sekä mahdollisuuden lukea niitä missä tahansa. Palvelusta voi myös ladata kirjoja offline-tilassa, jolloin ne ovat aina saatavilla vaikka et olisi verkossa.

Kirjastopalveluiden etuja ovat selkeä käyttöliittymä, monipuolinen kirjaston valikoima, helppo lataaminen ja se, että kirjoja voi lukea milloin ja missä tahansa. Myös useimmilla palveluilla on mahdollista asettaa muistutuksia ja huomautuksia kirjoista.

Vaikka paras e-kirja- ja äänikirjapalvelu tarjoaa hyvän valikoiman kirjoja ja teoksia, sen toiminnallisuus vaihtelee palvelusta riippuen. Siksi on tärkeää tutkia eri tarjouksia ennen palvelun valintaa. On myös suositeltavaa tutkia erilaisia arvosteluita ja vertailuita ennen päätöksenteon tekemistä.

 

Paras e-kirja- ja äänikirjapalvelu

 

Ilmainen kokeilujakso tekee aloittamisesta helppoa

Ilmainen kokeilujakso tekee aloittamisesta helppoa. Saat käyttöösi rajoitetun määrän äänikirjoja ja voit vaihtaa palveluntarjoajan helposti, jos et ole tyytyväinen.
Kokeilujakson aikana voit tutustua palveluun ja nähdä, onko se sopiva sinulle. Voit kokeilla erilaisia äänikirjoja ja kuunnella niitä ilmaiseksi, jotta voit paremmin arvioida palvelun laatua ja sopivuutta omille tarpeillesi.

Lisäksi saat tutustua erilaisiin ominaisuuksiin ja tietoihin, joiden avulla voit tehdä parempia valintoja ostopäätösten tekemiseksi. Saat myös lisätietoja palveluntarjoajien ehdoista ja hinnoista.

Kokeilujakso antaa sinulle mahdollisuuden testata palvelua ennen sitoutumista. Siksi se on hyvä tapa aloittaa äänikirjapalvelun käyttö.

Jos olet tyytyväinen, voit olla varma, että palvelu vastaa tarpeitasi ja sopii sinulle.

Kokeilujakso antaa sinulle myös mahdollisuuden säästää rahaa. Vaikka se ei kata kaikkia äänikirjoja, sillä on mahdollista saada edullisia diilejä ja alennuksia. Siitä huolimatta saat edelleen suuren valikoiman laadukkaita äänikirjoja.

 

Äänikirjapalvelut – Paras äänikirjapalvelu

Äänikirjapalvelut tarjoavat kuuntelijoilleen hauskaa ja mielenkiintoista viihdettä. Tässä artikkelissa esitellään erilaisia äänikirjapalveluita, jotta voit valita itsellesi sopivimman ratkaisun. Tutustu siis parhaiden äänikirjapalvelujen ominaisuuksiin ja löydä oma suosikkisi!

Viime vuosina äänikirjapalvelut ovat tulleet yhä suositummaksi. Ne tarjoavat helpon ja mukavan tavan nauttia kirjoista ja audioromaaneista. Voit kuunnella niitä missä ja milloin vain – oletpa sitten matkalla, lenkillä tai vain rentoutuen sohvalla. Äänikirjapalvelujen avulla voit myös löytää uusia kirjoja, jotka miellyttäisivät sinua.

 

Ilmainen kokeilujakso tekee aloittamisesta helppoa

Ilmainen kokeilujakso tekee aloittamisesta helppoa. Meidän äänikirjapalvelumme on tarjolla ilmaiseksi 7 päivän ajan, jonka jälkeen voit valita haluamasi pituisen tilauksen. Aloittaminen on helppoa ja maksuttomaa, joten et riski mitään. Sinun ei tarvitse sitoutua meihin pitkäaikaisesti, vaan voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa ilman mitään kustannuksia.

Äänikirjoja on saatavilla laaja valikoima eri aiheista, ja voit ladata niitä myös offline-tilassa. Meillä on myös mahdollisuus palvelun kautta lukea äänikirjoja suoraan puhelimesta tai tabletilta.

 

Paras äänikirja palvelu

Äänikirjapalvelut ovat nykyään yleisiä ja niitä on saatavilla useilta eri palveluntarjoajilta. Kuitenkin, kun valitaan paras äänikirjapalvelu, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä. Ensinnäkin, on tärkeää tutustua laajaan valikoimaan erilaisia ​​palveluntarjoajia. Toiseksi, sinun pitäisi lukea arvosteluja ja vertailla palveluntarjoajien tarjouksia. Lopuksi, on tarkistettava, pystyykö palveluntarjoaja tarjoamaan laadukasta äänikirjaa.

Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia ​​palveluntarjoajia ja tarjouksiamme:

[LISÄTIETOJA]

Käyttäjien arvostelujen perusteella Audible on paras äänikirjojen tarjoaja. Audible tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja, ja ne ovat kaikki laadukkaita. Ne tarjoavat myös vapaasti kokeiluja ja erilaisia ​​tarjouksia. Audible on myös helppokäyttöinen, ja se sisältää myös upeita ominaisuuksia, kuten esitysohjelman ja yksityisen podcastin.

 

Äänikirjapalveluiden ilmaiskokeilut

Ilmaiskokeilujen avulla voit kokeilla äänikirjapalveluita ja löytää sen, joka sopii juuri sinulle. Tarjoukset ovat yleensä hyviä, ja ne antavat sinulle mahdollisuuden tutustua palveluun ennen sitoutumista. Ilmaiskokeilujen aikana on usein myös erikoistarjouksia, jotka tarjoavat edullisempia hintoja tuleville kuukausille.

Suurimmat äänikirjapalvelut, kuten Audible ja Scribd, tarjoavat ilmaiskokeilujen lisäksi myös erikoistarjouksia uusille jäsenille. Nämä tarjoukset voivat sisältää alennuksia tiettyihin äänikirjoihin tai isoja alennuksia kuukausimaksuista.

Tarjoukset voivat vaihdella palvelun sisällön ja hinnan mukaan. Sinun on tutkittava yksityiskohtaisesti erilaisia tarjouksia ja keskusteltava asiakastukeen, jotta voit nauttia parhaista mahdollisista eduista. Muista aina lukea ehdot huolellisesti ennen allekirjoittamista, jotta et vahingossa sitoudu pitkäaikaiseen tilaukseen.

 

Äänikirjapalvelu lahjaksi

Äänikirjapalvelu lahjaksi on loistava idea. Äänikirjapalvelun kautta voi helposti ja vaivattomasti ostaa äänikirjoja kaikista elokuvista, musiikkialbumeista ja kirjoista. Yksi parhaista asioista äänikirjapalvelussa on se, että se toimii kaikilla laitteilla. Kun ostat lahjan, saat myös mahdollisuuden valita useita erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja.

Äänikirjapalvelun kautta on helppo kuunnella musiikkia, elokuvia, dokumentteja ja kirjoja. Voit myös seurata äänikirjasarjoja ja uutisia. Äänikirjapalvelua voi käyttää milloin tahansa, missä tahansa ja kaikilla laitteilla. Tämä tekee siitä loistavan lahjan jokaiselle lukijalle, musiikkifanille ja elokuvista pitäville.

Kun ostat äänikirjapalvelun lahjaksi, saat yhdistettynä monia muita etuja. Niihin sisältyvät alennukset erilaisiin tuotteisiin ja palveluihin sekä rajaton päivitys uusista tuotteista ja palveluista.

 

Äänikirjapalvelu opiskelijoille

 

Äänikirjapalvelu opiskelijoille

Opiskelijoille on tarjolla useita erilaisia ​​äänikirjapalveluja. Ne voivat auttaa sinua saamaan enemmän irti kirjoista ja oppimaan uusia asioita. Äänikirjat voivat myös tehdä opiskelusta hauskempaa ja helpompaa. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat äänikirjapalvelut opiskelijoille.

Audible

Audible on Amazonin omistama äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​äänikirjoja. Palvelulla on yli 200 000 kirjaa, joista voit valita. Tarjolla on myös paljon alennuksia ja etuja opiskelijoille. Audible-tilauksen avulla saat kaksi ilmaista äänikirjaa ja kolme alennettua kirjaa kuukaudessa. Saat myös erilaisia ​​lahjakortteja ja paljon muuta.

Scribd

Scribd on digitaalinen julkaisu- ja äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman e-kirjoja, lehtiä ja äänikirjoja. Palvelulla on yli miljoona äänikirjan pistettä ja noin 25 miljoonaa sivua, joista voi valita. Opiskelijat voivat saada alennuksia Scribd-tilauksestaan, ja heille on tarjolla erilaisia ​​etuja ja lahjakortteja.

Google Play Books

Google Play Books on Google-palvelu, jonka avulla voit ostaa ja ladata äänikirjoja missä tahansa. Palvelulla on yli 5 miljoonaa äänikirjan pistettä. Se tarjoaa erilaisia ​​alennuksia opiskelijoille, kuten ilmaisia ​​äänikirjoja ja alennettuja hintoja kaikista kirjoista. Google Play Booksissa on myös paljon muita etuja, kuten mahdollisuus rajattomaan lukemiseen ja asiakastukeen.

Kobo Books

Kobo Books on digitaalinen kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman e-kirjoja ja äänikirjoja. Palvelussa on yli miljoona äänikirjan pistettä ja noin 20 miljoonaa e-kirjaa, joista voi valita. Opiskelijat voivat saada alennuksia Kobo Booksin tilauksestaan, ja heille on tarjolla erilaisia ​​etuja ja lahjakortteja.

 

Lasten äänikirjat netistä

Lasten äänikirjat netistä ovat loistava tapa viihdyttää lapsia. Tässä artikkelissa esittelemme viisi suosittua äänikirjapalvelua, joiden avulla voit ladata laadukkaita äänikirjoja helposti ja vaivattomasti.

Äänikirjamarket on Suomen suurin äänikirjojen verkkokauppa. Tarjolla on yli 10 000 erilaista äänikirjaa kaikenikäisille ja makuille. Palvelun kautta voit ostaa tai vuokrata äänikirjoja sekä ladata niitä laitteellesi tai kuunnella suoraan verkossa.

Lukuhetki on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille. Tarjolla on laaja valikoima lasten- ja nuortenkirjoja sekä runoja, joita voi lukea tai kuunnella myös älypuhelimilla ja tabletteilla. Lukuhetken avulla voit myös ostaa lahjakortteja

 

Äänikirjapalvelu perheelle tai pariskunnalle

Äänikirjapalvelut ovat loistava tapa nauttia laadukkaasta äänestä ja sisällöstä perheen tai pariskunnan kanssa. Tämä palvelu tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja sekä lukuisia muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon perheille ja pariskunnille.

Äänikirjapalvelun avulla voit nauttia laadukkaasta äänestä sekä sisällöstä niin usein kuin haluat. Palvelusta löytyy myös runsaasti erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät siitä entistäkin paremman vaihtoehdon perheille ja pariskunnille. Niihin kuuluvat esimerkiksi:

– Suuren valikoiman älykkäitä toimintoja, joiden avulla voit sopeuttaa soittimen asetukset tarkoitukseesi ja mieltymyksiisi.

– Useita äänitys- ja streaming-vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman.

– Palveluun kuuluu myös erilaisia musiikkiin liittyviä toimintoja, kuten soittolistat ja taustamusiikin lataaminen.

– Yhteensopiva useimpien laitteiden kanssa, joten voit nauttia palvelun tarjoamasta sisällöstä missä tahansa.

 

Muut äänikirjapalvelut

Muut äänikirjapalvelut

Nykyään on olemassa useita erilaisia ​​Äänikirjapalveluja, joista valita. Seuraavassa esiteltyjen lisäksi on olemassa muita vaihtoehtoja, kuten:

Audible – Amazonin oma äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja sekä mahdollisuuden ostaa ja ladata niitä puhelimeen tai tietokoneeseen. Audible-tilaus maksaa noin 14 dollaria kuukaudessa ja sisältää yhden äänikirjan kuukaudessa. Tilaajat saavat myös alennuksia muihin Amazon-tuotteisiin.

Audiobooks.com – yksi suosituimmista äänikirjapalveluista, joka tarjoaa yli 100 000 äänikirjaa sekà mahdollisuuden ladata ne puhelimeen tai tietokoneelle. Audiobooks.com-tilaus maksaa 15 dollaria kuukaudessa ja sisältää yhden äänikirjan kuukaudessa.

Kirjahylly – Google Play Booksin oma äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja sekà mahdollisuuden ostaa ja ladata ne puhelimeen tai tietokoneelle. Kirjahylly-tilaus maksaa noin 9 dollaria kuukaudessa ja sisältää yhden äänikirjan kuukaudessa.

Storytel – ruotsalainen äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja sekà mahdollisuuden ladata ne puhelimeen tai tietokoneelle. Storytel-tilaus maksaa noin 15 dollaria kuukaudessa ja sisältää yhden äänikirjan kuukaudessa.

Scribd – yksi suosituimmista äänikirjapalveluista, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja sekà mahdollisuuden ostaa ja ladata ne puhelimeen tai tietokoneelle. Scribd-tilaus maksaa noin 8 dollaria kuukaudessa ja sisältää yhden äänikirjan kuukaudessa.

 

Muut äänikirjapalvelut

Muut äänikirjapalvelut

Lisäksi on olemassa useita muita äänikirjapalveluita, joista voit valita. Nämä palvelut tarjoavat yleensä laajan valikoiman kirjoja ja niillä on usein myös muita ominaisuuksia, kuten mahdollisuus lukea tekstiä tai tallentaa omia lukuvinkkejä.

Bookmate – äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman kirjoja ja mahdollisuuden lukea tekstiä tai tallentaa omia lukuvinkkejä.

Nook Audiobooks – Barnes & Noblein oma äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman kirjoja sekà mahdollisuuden ladata ne puhelimeen tai tietokoneelle.

Hoopla Digital – äänikirjapalvelu, jonka avulla voit ladata ja kuunnella äänikirjoja, e-kirjoja ja elokuvia paikallisista kirjastoista.

 

Äänikirjat netissä – Äänikirjasovellusten suosio kasvaa

 

Neljä hyvää syytä aloittaa äänikirjojen kuuntelu

1. Äänikirjojen kuuntelu on helppoa ja mukavaa.
2. Äänikirjojen avulla voi oppia uusia asioita ja viihtyä samaan aikaan.
3. Äänikirjojen kuuntelu kehittää kielitaitoa ja auttaa ymmärtämään paremmin eri akzenteja.
4. Äänikirjat ovat hyviä matkakavereita ja ne voi ottaa mukaan minne tahansa.

 

Äänikirjat netissä – Äänikirjasovellusten suosio kasvaa

Äänikirjapalvelut ovat viime vuosina yleistyneet ja äänikirjasovellusten suosio on kasvanut. Yhä useammat ihmiset kuuntelevat äänikirjoja netissä tai ladattavalla sovelluksella. Tämän artikkelin avulla selvität, mitkä ovat parhaat äänikirjapalvelut tai -sovellukset ja mistä niitä voi ladata.

Äänikirjojen lukeminen netissä tai älypuhelimen tai tabletin sovelluksella on helppoa ja mukavaa. Voit valita laajan kattauksen erilaisia ​​kirjoja ja teoksia. Parhaat äänikirjasovellukset tarjoavat usein laajoja valikoimia, joista voit valita mieleisesi. Ne myös pysyvät ajan tasalla uusimmista julkaisuista.

Ladattavilla äänikirjasovelluksilla on usein erilaisia ​​toimintoja ja ominaisuuksia, joista voit hyötyä. Nämä ovat lukuvalikot, kohinan vaimennus ja musiikin lisäys, nopean etenemisen tai taaksepäin lukemismahdollisuus ja paljon muuta. Monet sovellukset tarjoavat myös mahdollisuuden merkitä teksti ja tehdä huomautuksia selailtaessa.

Parhaita äänikirjapalveluita ovat Audible, Google Play Books, Storytel ja Apple Books. Voit ladata näiden palvelujen sovellukset suoraan laitteestasi tai saada ne App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Älypuhelimilla voit myös kuunnella äänikirjoja suoraan nettisivuilta. Esimerkiksi iTunes Storessa on laaja valikoima äänikirjoja, joita voi kuunnella suoraan verkkosivustolta. Samoin Amazon tarjoaa palvelunsa Audible, joka antaa sinulle mahdollisuuden ladata tai streamata äänikirjoja verkkosivuiltaan.

Äänikirjasovellusten suosiota kasvattavat erilaiset alennukset ja tarjoukset, joita eri palvelut tarjoavat. Kannattaa tutkia eri vaihtoehtoja ja harkita, mitkä sovellukset sopivat parhaiten tarpeisiisi.

 

Äänikirjat vertailu – kuuntele äänikirjoja

Äänikirjapalvelut ovat viime vuosina tulleet yhä suositummaksi. Niiden avulla voit kuunnella äänikirjoja missä ja milloin tahansa. Vertailemalla eri palveluita voit löytää sopivan ratkaisun juuri sinulle.

Äänikirjojen vertailu on tehty helpoksi tällä sivulla. Löydät tietoa eri palveluista, niiden tarjonnasta sekä hinnoista. Kuuntele äänikirjoja ilmaiseksi tai osta ne edullisesti. Valitse mieluisa kategoria ja aloita kuuntelu!

Audible on yksi suosituimmista äänikirjapalveluista. Audible-palvelussa voit kuunnella tuotteita ja palkintoja, kuten Audible Originals-kokoelmia, jotka on tehty vain Audiblen käyttäjille. Palvelusta löydät valtavan määrän erilaisia äänikirjoja sekä e-kirjoja.

Spotify tarjoaa myös laajan valikoiman äänikirjoja. Voit tutustua Spotifyn tarjontaan ilmaiseksi tai ostaa tilausohjelman edutakseen. Palvelun kautta voit helposti ostaa ja ladata äänikirjan selaamalla laadukasta tarjontaa.

Amazonin Audible-palvelu tarjoaa runsaan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja kaikille lukijoille. Voit lukea äänikirjoja ja e-kirjoja alennushintaan tai kuunnella ilmaiseksi 30 päivän Audible-kokeilujakson aikana.

Google Playsta löydät myös laajan valikoiman äänikirjoja. Palvelusta voit ostaa tai vuokrata äänikirjan ja aloittaa kuuntelun heti. Google Playstä voit myös vuokrata e-kirjoja ja nauttia upeista kertomuksista.

 

Mikä äänikirjapalvelu sopii minulle?

Mikä äänikirjapalvelu sopii minulle?

Äänikirjojen kuuntelu on nykyisin suosittua ja mukavaa viihdettä. Siitä on tullut myös helppo tapa saada lisättyä uusia kirjoja lukemisen listalle, sillä useimmat äänikirjapalvelut tarjoavat laajan valikoiman sekä ilmaisia ​​että maksullisia kirjoja.

Valitessaan sopivaa äänikirjapalvelua on hyvä ottaa huomioon muutamia asioita, jotta voi valita juuri omanlaisensa palvelun. Tarkista ensin, miten haluaisit kuunnella äänikirjoja:

Toistetaanko niitä tietokoneella vai mobiililaitteella? Tarvitsetko sovellusta vai riittääkö nettiselain? Onko laitteessasi Bluetooth-toiminto, jos haluaisit kuunnella kirjoja vaikkapa autossa tai lenkkipolulla? Onko sinulla tarvetta ladata äänikirjoja vai haluatko kuunnella niitä suoraan verkosta?

Entä onko tarvetta lainata äänikirjoja kirjastosta? Useimmat äänikirjapalvelut tarjoavat nykyisin monia näistä ominaisuuksista, ja sinun tulee valita se palvelu, joka vastaa omia tarpeitasi.

 

Muita äänikirjojen kuuntelupalveluita

Muita äänikirjojen kuuntelupalveluita:

1. Yle Areena on suomalainen nettipalvelu, joka tarjoaa laaja valikoima äänikirjoja sekä muita audio- ja video-ohjelmia.

2. Naxos Music Library on maailman suurin online-musiikkikirjasto, josta voit kuunnella tuhansia erilaisia ​​äänikirjoja.

3. Audiobooks.com on erikoistunut äänikirjojen tarjonnan lisäksi myös e-kirjoihin ja -lehtiin. Heiltä voit ladata tai vuokrata äänikirjan halutessasi offline-tilassa.
4. Audible on Amazonin omistama palvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja audiopodcasteja.

5. Storytel on suomalainen yritys, jonka kautta voit vuokrata äänikirjoja offline-tilaan tai suoraan verkkoselaimeen.

6. Spotify tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja sekä muita musiikkiohjelmia.

 

Jos kuuntelet vähän tai alle 20 tuntia kuukaudessa

Parhaat äänikirjapalvelut tarjoavat laajan valikoiman äänikirjoja ja muita audio-ohjelmia. Ne ovat yleensä hyvin helppokäyttöisiä, ja voit tallentaa useita äänikirjoja tietokoneellesi tai puhelimellesi. Jos kuuntelet vähän tai alle 20 tuntia kuukaudessa, sinun ei tarvitse maksaa palvelusta. Voit ladata ilmaisia ​​Äänikirjoja netistä useista eri lähteistä.

Myös verkossa olevat äänikirjapalvelut tarjoavat usein ilmaisia ​​kuukausittaisia ​​tarjouksia ja kampanjoita, jotka tarjoavat tuhansia ilmaisia ​​äänikirjoja. Tämän lisäksi monet palvelut tarjoavat myös alennuksia ja erikoistarjouksia aktiivisille kuuntelijoille. Joissakin palveluissa on myös mahdollisuus ostaa enemmän kunniaa ja saada alennuksia monista äänikirjoista.

 

Yhteenveto äänikirjojen suoratoistopalveluista

Parhaat äänikirjapalvelut tarjoavat laajan valikoiman äänikirjoja suoratoistopalveluina. Valikoima sisältää useita kategorioita, kuten draamaa, komediaa, lastenkirjoja ja tietokonepelit. Parhaat äänikirjapalvelut tarjoavat myös muita palveluja, kuten uutiskirjeitä ja lukuohjelmia.

Tällainen alusta tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla äänikirjoja ennen ostamista. Useat palvelut myös tarjoavat etuja, kuten ilmaisia ​​kokeilujaksoja, alennuksia ja etuohjelmia.

Kun valitset äänikirjapalvelua, tarkista, että se tukee laitteitasi. Palvelun on oltava yhteensopiva kaikkien laitteiden, kuten älypuhelimien ja tablettien, kanssa. Lisäksi sinun on varmistettava, että sinulla on helppo pääsy palveluun ja että se tarjoaa turvallisen maksutavan.

Kun valitset äänikirjapalvelua, tarkista, että se tarjoaa laadukkaita äänikirjoja. Palvelu voi olla kalliimpia, mutta se on sitova investointi. Parhaat palvelut tarjoavat laadukkaita äänikirjoja erilaisilta tuottajilta ja eri genreistä.

 

Miten ilmaiset kokeilujaksot toimivat

 

Miten ilmaiset kokeilujaksot toimivat?

Ilmaiset kokeilujaksot ovat hyödyllisiä, koska ne mahdollistavat palvelun testaamisen ennen sitoutumista. Kokeilujaksoilla voi tutustua laajaan äänikirjavalikoimaan ja löytää oman suosikkikirjansa. Ilmaiset kokeilujaksot ovat yleensä noin 30 päivän mittaisia, jonka jälkeen on mahdollista ostaa tai vuokrata kirja itselle sopivalla hinnalla.

Kokeilujaksojen aikana voi kuunnella niin monta äänikirjaa kuin haluaa, mutta jakson jälkeen tilausta ei voi enää uusia ilmaiseksi. Tämän lisäksi useat palvelut tarjoavat myös lyhyitä satunnaisia ​​ilmaiskokeiluja, joita voidaan käyttää yhdessä kertaa.

Kokeilujaksojen aikana voi myös tutustua palvelun käyttöliittymään ja opetella liikkumaan äänikirjapalvelussa. Palvelu voi tarjota myös suosituksia, joita voi katsella ja arvostella ennen ostamista. Monet äänikirjapalvelut tarjoavat myös mahdollisuuden kuunnella raitoja ennen ostopäätöstä.

 

Äänikirjojen historiaa

Äänikirjojen historia alkaa vuonna 1930, jolloin laitteet tuli markkinoille. Tuolloin äänikirjoja olivat saatavilla vain muutamia, ja ne olivat hyvin kalliita. Vuonna 1950 äänikirjoja alkoi tuottaa useampi yritys, ja niiden hinnat tulivat alas. 1960-luvulla äänikirjoja alkoi myydä myös kirjakaupoissa. Nykyisin äänikirjoja on saatavilla niin CD-ROM -levyiltä, verkkopalveluista kuin mobiililaitteista.

Äänikirjoja on käytetty aiemmin enemmän oppimiseen ja opetusmateriaaleina. Nykyisin niitä tarjoavat palvelut tarjoavat laajan valikoiman äänikirjoja, jotka sisältävät sekä viihdettä että tietoa. Ne voivat olla erilaisia ​​harrastuksen, jokapäiväisen elämän, liiketoiminnan tai muun alan kirjoja. Äänikirjojen suosio on kasvanut viimeisen 15 vuoden aikana, ja ne ovat nyt helposti saatavilla verkossa ja monissa muissa paikoissa.

Äänikirjojen käyttö on suosittua myös armeijassa. Esimerkiksi Yhdysvalloissa äänikirjoja on käytetty vuodesta 1945 alkaen opettamaan sotilaille ammattitaitoja. Äänikirjat ovat myös erinomainen työkalu oppimiseen ja oppimisen tukemiseen yleisesti. Niiden avulla voi harjoitella uusia sanoja ja lauseita ja saada paljon informaatiota nopeasti.

Loppujen lopuksi äänikirjojen käyttö on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja ne tulevat olemaan yhä suositumpia tulevaisuudessa.

Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua ymmärtämään, miten äänikirjat ovat muuttuneet vuosien varrella. Niiden suosion kasvu osoittaa, että niitä voidaan hyödyntää monissa eri tarkoituksissa. On myös selvästi nähtävissä, että äänikirjojen kysyntä tulee vain kasvamaan edelleen.

 

Storytel

Storytel on äänikirjapalvelu, jossa on yli 300 000 äänikirjaa, e-kirjaa löytyy kirjoja eri kielillä esim. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ja podcastia.

Storytel Unlimited maksaa 16,99 €/kk ja sillä voi kuunnella ja lukea rajattoman määrän palvelussa olevia kirjoja.

Storytelissä Kids Mode kuuluu aina hintaan. Storytelistä löytyy myös perhetili, jonka voi jakaa muiden perheenjäsenten kanssa (jotka asuvat samassa osoitteessa). Storytel Unlimited Family (2 aikusta, 2 lasta) maksaa 20,99 € / kk ja Storytel Unlimited Family Plus (3+3) 25,99 € / kk

Storytel-fi

Linkin kautta pääset testaamaan Storyteliä maksutta 40 päivän ajan, jos et ole kokeillut Storyteliä aiemmin, ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana!

”Etu koskee uusia Storytelin asiakkaita” Storytel-edun

ehdot Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea rajattomasti kirjoja.

Etu koskee vain uusia Storytelin asiakkaita. Storytelin tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,99 € / kk

Tutustu tarkemmin 

 

Bookbeat

Kokeile Suomen suosituinta äänikirjapalvelua x viikkoa/kuukausi maksutta!

Bookbeat-fi

Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla BookBeat Premiumia x viikkoa/kuukausi maksutta. BookBeat on Suomen suosituin äänikirjapalvelu, jossa on 200 000 e- ja äänikirjaa. BookBeatista löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin!

 

  • BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa on 200 000 e- ja äänikirjaa
  • BookBeatista löytyy kirjoja eri kielillä esim. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi
  • BookBeatilla on tällä hetkellä 3 eri tilauspakettia: Basic -paketti maksaa 9,99 €/kk ja sillä voi kuunnella ja lukea jopa 20 tuntia/kk, Standard-paketilla voi kuunnella ja lukea jopa 100 tuntia/kk hintaan 14,99 €/kk ja Premium-paketilla saa kuunnella ja lukea kirjoja rajattomasti hintaan 19,99 €/kk.
  • Sovelluksessa on eri välilehtiä ja inspiraatio-välilehdeltä löytyy erilaisia top-listoja ja kategoria-välilehdeltä eri kategorioita esim. romaanit, jännitys, elämäkerrat…
  • BookBeatissa on myös perhetili, jonka voi jakaa muiden perheenjäsenten kanssa (jotka asuvat samassa osoitteessa). Yksi lisäprofiili maksaa 4,90 euroa/kk ja yhdellä käyttäjätilillä voi olla jopa 5 käyttäjää.

 

Kokeile BookBeatia maksutta