Tilaa lehdet Halpapaikan kautta – mainioita tarjouksia
Tilaa lehdet sivujemme kautta. Täältä löydät mahtavia tarjouksia ja tilaajalahjoja. Voit lajitella tarjouslehdet säästöprosentin mukaan. Tutustu jo tänään!

 

 

Lehdet

Pysy ajan tasalla teemoista, joista pidät helposti: tee sivustomme avulla lehtitilaus alehintaan! Nautitpa sitten remontti- ja sisustusartikkelien katselusta, uusimmista julkkisjuoruista tai esimerkiksi musiikkiharrastuksestasi, huomaat varmasti että sivustomme tarjoaa sinulle mahtavia lehtitilausalennuksia monelta eri alalta.

Nyt kun kaikki siirtyy verkkoon, on lehtien vastaanottaminen jopa jännittävää. Joskus on paljon mukavampi lukea painettua lehteä, jota voi pitää kädessään. Lehtien avulla on myös hyvä ottaa etäisyyttä digi-ja internetmaailmasta mielenkiintoisella ja rauhoittavalla tavalla.

Sivuiltamme löydät tarjouksia esimerkiksi parhaimmista koti- ja puutarha-, urheilu-, tiede- ja luonto- sekä ruokalehdistä. Sivuillamme on aika ajoin uusia tarjouksia eri lehdistä, joita tarjoamme vierailijoillemme. Kannattaakin käydä sivuillamme usein, koska tarjoukset muuttuvat. Lehtien tarjouksissa on myös hienoja tilaajalahjoja, joista voit hyötyä todella edulliseen hintaan!

Lehdet

 

Kokeile Wype:a loppuvuosi ilmaiseksi.

Wype – kokeile loppuvuosi veloituksetta
Wype on kuin digilehtien noutopöytä, joka on aina siellä missä sinäkin. 8 lehteä tarjoaa valtavasti viihdettä historiasta, liikunnasta, seikkailuista ja nikkaroinnista kiinnostuneille – varmasti jotakin myös sinulle.

Tieteen Kuvalehti, KUNTO PLUS, Maailman Historia ja monta muuta suosittua lehteä. Voit lukea kaikkia näitä lehtiä rajoituksetta Wype-palvelussa missä tahansa. Ensimmäisen 2 kuukauden ajan saat tutustua muun muassa terveyttä, tiedettä ja historiaa käsitteleviin artikkeleihin täysin veloituksetta.

Älä ohita tarjousta – aloita ilmainen kokeilujakso nyt

 

3 numeroa Digikuva -lehteä vain 15,90€

Pohjoismaiden suurin digitaalista valo- ja videokuvausta käsittelevä lehti. Me autamme kotikuvaajaa saamaan kaiken irti digikamerasta ja sen lisävarusteista. Toimituksen testit, vinkit ja ohjeet auttavat välttymään kalliilta virhehankinnoilta.

Wi-Fi-tarkastuskamera
Arvo: 69 €

Uusi helppokäyttöinen Wi-Fi-tarkastuskamera on lyömätön lisä työkalupakkiin. Kameran avulla on helppo tutkia hankalapääsyiset paikat.

Voit esimerkiksi:
– katsoa sisään seinärakenteisiin
– tutkia tukkeutuneet viemäriputket
– katsoa alakattojen sisään
– tarkistaa moottorit tai katsoa auton alle
– katsoa, mihin kohtaan paperi on jäänyt jumiin tulostimeen

Helposti taivutettava ja kierrettävä 3,5-metrinen kaapeli ulottuu kaikkiin nurkkiin ja kulmiin. Kamerapää on vesitiivis, joten kameralla voi huoletta tutkia viemärit ja hajulukot. Kamerapään integroitu LED-valo mahdollistaa pimeiden paikkojen tutkimisen, joihin ei olisi mahdollista päästä käsiksi taskulampun kanssa. Kameran mukana tulee magneetti, jolla voi onkia esimerkiksi viemäriin pudonneita esineitä, sekä koukku viemäreiden puhdistamiseen hiuksista ja liasta.

Tarkastuskameran ominaisuudet:
– Pieni, vain 8 mm:n kamerapää, joka mahtuu ahtaisiin paikkoihin.
– Vesitiivis kamera, jolla voi huoletta tutkia viemärit ja hajulukot.
– Voimakas LED-valo kamerapäässä.
– Joustava 3,5-metrinen kaapeli, joka taipuu kaikkiin suuntiin.
– Mukana tulee kameraan kiinnitettävä magneetti, jolla voi onkia pudonneita esineitä esimerkiksi viemäristä.
– Mukana tulee koukku, jolla voi tarttua ei-magneettisiin kohteisiin kameran avulla.
– Wi-Fi-kameran voi käynnistää langattomasti Android- tai iOS-laitteella.

3 numeroa Digikuva -lehteä + Wi-Fi-tarkastuskamera vain 15,90€

 

Säästöä verrattuna lehtipisteiden hintoihin

Tilaa lehdet sivujemme kautta ja saat suuret säästöt myymälähintoihin nähden. Lisäksi todellakin edellä mainittuja ilmaisia lahjoja saatavilla joissakin tilauksissa. Sivuiltamme parhaat tarjoukset huippuluokan lehdistä. Moni lehti sisältää ilmaislahjoja, jotka voivat olla vaikkapa käyttökelpoisia tarvikkeita, kuten kiikareita tai vaikkapa puutarhatyökaluja.

Lehdissä on paljon mahtavaa luettavaa, sillä myymämme lehdet ovat laadukkaita ja suosittuja, journalistisesti asiallista materiaalia. Oletko ajatellut, että lehdet ovat nykyaikana kohtuullisen harvinainen lahjaidea, mutta sitäkin miellyttävämpi. Autoharrastajalle voit tilata vaikka V8-lehden piristämään päivää!

Lehtitilauksen avulla voit saada myös nuoret innostumaan lukemisesta, jos vain valitset heille sellaisen aihealueen ja lehden joka heitä kiinnostaa. Valikoimassamme on kyllä paljon valinnan varaa, joten tämä ei tule olemaan ongelma. Näin voit omalta osaltasi olla vaikuttamassa siihen, että lukeminen ei tule vähenemään liikaa. Ja on toki totta että kaikenlainen lukeminen on tärkeää, myös verkossa, mutta printtilehdillä saatat saada nuorelle lukijalle uutta virikettä.

Aikakauslehdissä näkyy yksi trendi ylitse muiden ja se on lehtien suuntaaminen naisille. Aikuiset ja keski-ikäiset naispuoliset ovat suurin aikakauslehtien ryhmä, joka lukee ko. lehtiä. Meidän sivuiltamme esimerkiksi Koti ja Keittiö on usein naisten kuluttama lehti, mutta koko ajan enemmän tällaisia lehtiä lukevat myös miehet, sillä sisustus ja ruoanlaitto on – ja pitääkin olla – myös miesten omaa alaa. Tarjoammekin kaikille sukupuolille luettavaa ja useimmat lehdistä sopivat kaikille aikuisille ja miksei nuoremmillekin.

 

Lehti lahjaksi

Kun lahjaideaa miettii lehdistä, on helpoin valita se harrastuksen mukaan. Autoharrastajille on useita omia lehtiä ja tekniikasta sekä elektroniikasta voi lukea myös niin ikään useasta eri lehdistä – osa pitää tietokoneisiin keskittyvistä julkaisuista, osa taas hifiaudiosta ja osa yleisesti teknisistä lehdistä. Tiedelehdet ovat myös usein nuoria kiinnostavia, sillä niissä kerrotaan maailman huikeista asioista erinomaisen mielenkiintoisesti.

Jos kotonasi ei lueta mielestäsi tarpeeksi, kokeile tehdä halpa alennustilaus jostakin sellaisesta lehdestä, joka voisi kiinnostaa koko perhettä. Juurikin eräät tiedelehdet voivat olla sellaisia.

Eräitä lehtiä, joita sivuillamme on tarjouksessa ovat esimerkiksi:

 

 

Sivuillamme haluamme tarjota vierailijoillemme parhaat mahdolliset lehti tarjoukset, joiden avulla tilaaminen onnistuu nopeasti sekä turvallisesti. Emme tee yhteistyötä hämäräperäisten ja epäluotettavien julkaisujen kanssa, vaan kaikki lehdet ovat laadukkaita, joita meillä on tarjolla asiakkaille.

Lehden tilaaminen itselle tai lahjaksi toiselle on erinomaisen helppoa ja näet tarjousten sisällön kätevästi listattuna. Listauksessa näkee myös prosenttiluvun minkä verran voit

säästää lehtitilauksessa. Näin voit myös lajitella parhaimmat säästöt paremmuusjärjestykseen.

 

Tilaajalahjat ovat mukava piriste samaan hintaan

Tarjouksissa on useimmiten mukana jotain extraa eli tilaajalahjoja, joista osa voi olla hyvinkin tarpeellisia ja laadukkaita esineitä, jotka saat todellakin kaupan päällisenä. Tilaajalahjat eivät ole mitään satunnaisia esineitä, vaan ne voivat liittyä lehden teemaan olennaisesti.

Jos sinulla tulee kysyttävää lehtien hinnoista tai tarjousten sisällöistä, älä epäröi olla yhteydessä meihin. Palvelemme sinua mielellämme kaikissa asioissa. Ota meihin yhteyttä sivustomme Yhteystieto-osion kautta.

Haluamme että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä lehti tuotteisiin ja tarjouksiin, joita sivullamme on tarjolla. Otamme vastaan myös mielellämme palautetta ja kehitysehdotuksia. Sitä ennen kuitenkin on aika tarkistaa, mitä jossain mielenkiintoisessa lehdessä onkaan sisältönä.

 

Seiska täyttää 30 vuotta – katso upeat juhlavuosi tarjoukset täältä!

Kurkista kulissien taakse!
Seiska täyttää 30 vuotta – juhlavuoden kunniaksi Seiska-lehti huipputarjouksessa
Seiska tilaajana saat myös upeat tilaajalahjat kaupan päälle. Seiskan synttäri tarjouksissa löydät Magnus Paulin lompakon, Ratian olkalaukun sekä Ratian repun tilaajalahjoina.
Tilaajana osallistut myös vuosiarvontoihin. Vuonna 2022 jokaisen kuukauden viimeinen arkipäivä arvotaan 1 000 € ja 500 €, paitsi kesäkuussa, jolloin kuukauden viimeinen arkipäivä arvotaan 5 000 € ja joulukuussa, jolloin kuukauden viimeinen arkipäivä arvotaan 25 000 €. Aller Media Oy maksaa arpajaisverot.

 

Antiikki & Designin kiehtovat tarinat kuljettavat sinut kauas arjen yläpuolelle

Antiikki & Design elämyksiä nyt tarjoushintaan!

Antiikki & Design kertoo upein kuvin ja asiantuntevasti sisustuksen eri tyylikausista, antiikista, vintagesta ja designesta. Aiheet ulottuvat 1700-luvun hopeasta Nuutajärven lasiin. Suomen parhaat antiikin ja designin asiantuntijat auttavat määrittämään omien aarteittesi tyylin ja arvon.  Saat samalla tietoa myös hyvistä sijoituskohteista. Lehdestä löydät myös tietoa uudemmasta muotoilusta, taiteesta ja kiinnostavista kulttuurikohteista.

Tilaa 5 numeroa hintaan 32,90€ (norm. 59 €) Tilaajalahjaksi (jatkuva tilaus) yksi numero kaupan päälle, jonka arvo on 12,5€ ja lisäksi ilmainen lukuoikeus digitaalisiin näköislehtiin.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti!

 

Kokeile Historia digitaalisena nyt 1 kk maksutta!

Tieteen Kuvalehti digi antaa sinulle rajattoman pääsyn Tieteen Kuvalehden arkistoihin – tabletilla, mobiililla sekä tietokoneella.
Saat Tieteen Kuvalehden 12 uusimman numeron digikäyttöoikeuden. Lue joko onlinena tai lataa ja lue offline tilassa kun sinulla on aikaa. Voit myös jakaa Tieteen Kuvalehti digi tilauksesi koko perheen kesken jopa 5 eri laitteelle.
Kokeile Tieteen Kuvalehti digiä 1 kk vain 0 EUR!

Älä roiku verkossa – tilaa Pelit tarjoushintaan

Värväydy takaisin joukkoomme, näe uusia maailmoja ja tapaa ihmeellisiä olioita!

Pelit on ollut suomalaisen pelikulttuurin puolestapuhuja, tienraivaaja ja edelläkävijä jo yli 20 vuoden ajan. Vaikka ajat, niin kuin myös pelit ja pelaajat muuttuvat, yksi asia pysyy: pelaamisen tuoma ainutlaatuinen nautinto. Retrosta uutuuspeleihin ja verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun, Pelit-lehti käsittelee kaikkia pelaamisen ilmiöitä.

Pelit-lehti kurkistaa pelinkehityksen kulissien taakse ja ottaa kantaa teollisuuden nykytilaan. Lehden persoonallinen ote viihdyttää niin ummikkoa kuin naavapartaa ja tarjoaa jotain, mitä muualta ei löydy: riippumatonta ja tinkimätöntä journalismia pelaamisen maailmasta.

TARJOUS: 6 numeroa vain 29,90€ (norm. 53€) ja saat 1 nro kaupan päälle (arvo 8,90€)!

 

Tilaa nyt Katso  ja nappaa upeista lahjavaihtoehdoista omasi

Tervetuloa television ja elokuvien kiehtovaan maailmaan!

Katso vie sinut kiinnostavimpien tv- ja elokuvatapahtumien äärelle ja poimii sinulle koko tv-tarjonnan helmet. Katso kertoo kaiken olennaisen ohjelmien taustoista sekä tekijöistä ja tarjoaa parhaimmat juonipaljastukset sekä mielenkiintoiset tähtien haastattelut.

Katson huikea tarjous: nyt 12 lehteä vain 25 euroa. Kaupan päälle saat nahkalompakon.

KUNTO PLUS

KUNTO PLUS  antaa inspiraatiota, olipa kuntoilumuotosi mikä tahansa. Esittelemme uudet kuntoilutrendit ja kerromme, miten pidät huolen hyvinvoinnistasi syömällä oikein. KUNTO PLUS vie sinut terveellisempään ja hauskempaan elämään.

TARJOUS

4 numeroa KUNTO PLUS + Nordic-herätysvalo 24,90€

Nordic-herätysvalo
Arvo: 60 €

Vuorokausirytmi kohdalleen
Vähäinen auringonvalo syksyllä ja talvella saattaa häiritä elimistön omaa vuorokausirytmiä. Jos valon väheneminen vaikuttaa uneen tai ylösnousu pimeyden keskellä ennen aurinkoa tuntuu luonnottomalta, kannattaa kokeilla herätysvaloa.

Herätysvalo herättää hiljalleen voimistuvalla valolla. Unesta herää luonnollisesti ja hellävaraisesti, kun valo voimistuu vähitellen aivan kuin auringon noustessa.

Valon voi yhdistää erilaisiin ääniin, kuten herätyskelloon tai hellästi herättäviin luonnon ääniin.

Herätysvalossa on myös auringonlaskun kaltainen 10, 30 tai 60 minuutin uniajastus, jolla valon saa himmenemään valitussa ajassa.

Monitoiminen herätysvalo antaa parhaat edellytykset sekä nukahtamiseen että heräämiseen. Siirrä puhelin herätyksineen pois makuuhuoneesta ja varmista itsellesi parhaat olosuhteet nukkua todella hyvin.

Herätysvalo on enemmän kuin herätyskello, mutta yhtä helppo käyttää. Herätysvalossa on myös useita omiin tarpeisiin räätälöitäviä lisätoimintoja:
– Pehmeä valo herättää aamulla ja auttaa nukahtamaan illalla
– Säädettävä voimakkuus ja kuusi sävyvaihtoehtoa – täydelllinen lastenhuoneeseen
– Torkkutoiminto ja kolmen vaihtoehdon uniajastus
– Herätys luonnon ääniin, herätyskelloon tai valon voimistumiseen, kaikkiaan 7 vaihtoehtoa
– Tyylikkään pelkistetty muotoilu.

Lisäetu: Digiliite ”Nuku hyvin”
Teemaliitteessä kerromme mitä uni on, opastamme hyvien nukkumistottumusten pariin ja miten vältät yleiset univarkaat.

 

Tilaa Koti ja keittiö -lehti huippuedulliseen hintaan! Kaupan päälle lisänumero

Koti ja keittiö -lehdestä saat aina vinkkejä oman kotisi sisustukseen sekä pääset tutustumaan muiden ihaniin koteihin

Suomen ihanimmat kodit ja herkulliset ruokareseptit löytyvät Koti ja Keittiö -lehdestä. Lehdessä esitellään myös mielenkiintoisimmat matkakohteet sekä sisustuksen uudet tuulet. Koti ja Keittiö tarjoaa lukijalleen inspiraatiota, raikkaita ideoita ja nautintoja kaikille aisteille!

Nappaa nyt Koti ja Keittiö tarjoushintaan 6 numeroa vain 29,90€ (norm. 55€) ja saat 1 numeron kaupan päälle (arvo 9,50€)

Kampanja on voimassa rajoitetun ajan, joten toimithan nopeasti!

 

Tilaa nyt Tieteen Kuvalehti + Aktiivisuusranneke

Sukella tieteen maailmaan Tieteen Kuvalehden avulla!

Nappaa nyt 2 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä vain hintaan 14,90€ + Aktiivisuusranneke!

Tieteen Kuvalehti on tiedeaikakauslehti, joka tekee tutkimuksen maailmasta helposti ymmärrettävää ja viihdyttävää. Lehden artikkelit ovat toimittajien ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyön tulos. Lehti esittelee niin luontoa, tekniikkaa, lääketiedettä ja kulttuuria, ja jokaisessa numerossa esitellään eri alojen uusimpia löydöksiä!

Kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan, joten tartu tarjoukseen nopeasti.