VitaePro on monipuolinen ja turvallinen ravintolisä päivittäisen ruokavalion ja hyvinvoinnin tueksi. Se on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin, erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle.

Tehokkaassa koostumuksessa yhdistyvät kasviuutteet astaksantiini, luteiini, zeaksantiini ja Boswellia serrata, B12 ja D3-vitamiini, antioksidantit seleeni, mangaani, hydroksityrosoli ja C- ja E-vitamiini sekä omega-3-rasvahapot (EPA ja DHA).

Yksi VitaePro-pakkaus sisältää 44 kapselia. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä.

 

VitaePro on uudistunut

Lue lisää

 

VitaePron ainesosilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 

 • NIVELILLE Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen.
 • SIDEKUDOKSILLE Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.
 • LIHAKSILLE D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
 •  VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ B12– ja C-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • SYDÄMELLE Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).
 • VASTUSTUSKYVYLLE Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

 

Tarjous:

Laskeutumissivulla on tarjous (koskee vain uusia asiakkaita), josta voi tilata tuotteen puoleen hintaan (ensimmäiset 44 kapselia): Vain 15,95€ / 44 kapselia – (normaalihinta 31,90€) + toimituskulut 4,90 €. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua. Ei sitoutumisaikaa!

 

VitaePro-tuotteen kohderyhmä on erityisesti yli 45-vuotiaat miehet ja naiset.

 

Uudistunut VitaePro nyt ½ hintaan!
VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja tuhansien suomalaisten ykkösvalinta lihasten ja nivelten hyvinvointiin. Vuonna 2002 Norjassa lanseerattu VitaePro on ollut markkinoilla jo huikeat 20 vuotta!
Nyt uudistuneeseen koostumukseen on lisätty enemmän Boswellia serrataa nivelten hyvinvointiin sekä uutena ainesosana mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.
Nyt voit kokeilla uudistunutta VitaeProta 50% alennuksella ensimmäiset kuusi viikkoa. Tilaukseen ei liity sitovia määräaikoja ja sen voi halutessaan peruuttaa tai tauottaa milloin tahansa.
Lue lisää uudistuksesta ja kokeile puoleen hintaan!
Monipuolisesti ainesosia kehon hyvinvointiin

 1. UUTTA! NIVELILLE: VitaePro sisältää nyt enemmän Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen.
 2. UUTTA! SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää uutuutena mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.
 3. LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
 4. VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 5. VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 6. SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk.
  Lue lisää uudesta koostumuksesta ja hyödynnä tutustumistarjous!

 

Vitaepro

 

Liikunta ravinto