Kilpailuta ja vertaile sähkösopimuksia sivuillamme

Sähkö ja energia -sopimukset kannattaa nyt kilpailuttaa ja vertailla. Halpapaikassa tämä onnistuu verrattoman kätevästi – lue parhaat sähkötarjoukset meiltä!

 

 

 

Sähkö ja energia

Sähkövertailun avulla säästät selvästi rahaa satoja euroja vuodessa. Kun olet hankkimassa uutta sähkösopimusta, on vertailu helppoa ja nopeaa sivustollamme. Kilpailuta sähkö ja säästät heti. Sähkö hinta on näinä aikoina myllerryksessä, joten kilpailuttaminen on vain hyväksi. Sähkö ja energia ovat sellaisia hyödykkeitä, joissa maailman tilanne vaikuttaa tällä hetkellä runsaasti. Voit valita hankitko pörssisähköä vai tasahintaista sähköä. Viimeksi mainitussa tehdään useimmiten noin 12 – 24 kuukauden sopimuksia.

Vertailun avulla voit vertailla nykyistä sähkösopimustasi muihin vaihtoehtoihin ja löytää uuden, edullisemman sähkösopimuksen muutamassa minuutissa. Sopimuksia kannattaa yleensä vertailla vähintään kerran vuodessa. Mukana ovat tärkeimmät suomalaiset yhtiöt kuten Kotimaan energia.

 

Vertaile sopimuksia helposti

Sähkö hinta kilpailutetaan vertailemalla saatavilla olevia sähkösopimuksia ja vaihtamalla yksinkertaisesti nykyinen sopimus halvempaan. Vertailu on helppoa sivustollamme ja löydät sopimukset halvimmasta kalleimpaan. Vertailun jälkeen uuden sopimuksen tilaaminen vie vain muutaman minuutin. Uusi sähkön toimittajasi purkaa automaattisesti vanhan sopimuksen. Voit myös irtisanoa uuden sopimuksen kahden viikon kuluessa jos et ole jostain syystä tyytyväinen.

Jos sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, voit tilata uuden tilalle kahden viikon irtisanomisajalla. Jos sinulla taas on määräaikainen sopimus, joudut maksamaan todennäköisesti kuluja, jos haluat sen irtisanoa – paitsi silloin kun olet muuttamassa.

Kun kilpailutat sähkö ja energia -sopimukset, ei sinun tarvitse maksaa siitä mitään, koska sähköyhtiöt kuten Kotimaan energia ovat sivustollamme yhteistyössä. Kilpailuta sähkö siis huoletta vaikka heti, jotta pääset säästämään oikeissa paikoissa. Sopimus on hyvä kilpailuttaa ainakin kerran vuodessa. Myös silloin kun määräaikainen sopimus on päättymässä, on hyvä kilpailuttaa sähkö hinta myös silloin.

 

Sähkö ja energia

 

Vääränlainen sähkösopimus voi tulla kalliiksi

Kun teet uutta sähkö ja energia -sopimusta, kannattaa ottaa huomioon seuraavia seikkoja, ettet ota vääränlaista sopimusta. Kannattaa usein välttää sellaisia sopimuksia, jossa sähkö

hinta muuttuu sinä aikana, kun sopimus on voimassa. Nämä sopimukset voi tunnistaa siitä, että niiden ensimmäisen kuukauden aikana hinta on todella alhainen.

Sähkö hinta perustuu perusmaksuun ja sähkönokulutukseen. Perusmaksu voi olla pienessä asunnossa suuri osuus koko laskusta, mutta sähkölämmitteinen talo kuluttaa sähköä jo muutenkin niin paljon ettei perusmaksulla ole hinnassa juuri merkitystä.

Varsinkin viime vuosina ovat tapetilla olleet siirtomaksut, jotka tulevat perusmaksun ja sähkön kulutukseen perustuvan maksun päälle. Siirtomaksua ei voida kilpailuttaa ja se voi olla suurempi kuin itse sähkönkulutuksesta ja perusmaksusta koostuva maksu.

Siirtomaksussa on suuri osuus myös sähköveroa. Siirtomaksu voi riippua siitä, missä päin Suomea asut.

 

Toistaiseksi voimassa olevia vai määräaikaisia sopimuksia

Kuten jo aikaisemmin kerroimme, on olemassa toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia ja sitten on olemassa määräaikaisia sopimuksia. Määräaikaisia sopimuksia solmitaan 12 – 24 kuukauden mittaisiksi useimmiten. Näissä on mahdollisuus saada tasahintaisia sopimuksia, eli tiettyyn kilowattituntimäärään asti lasku on aina saman kokoinen huolimatta sähkönkulutuksesta. Jos kilowattituntimäärän yli mennään, joutuu ylimenevästä osasta maksamaan hieman kalliimpaa sähköä. Määräaikaisia sopimuksia ei yleensä pysty lopettamaan, paitsi jos on muuttamassa uuteen asuntoon tai sitten jos maksaa tietyn kulun sopimuksen lopettamisesta.

Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa on mahdollista saada pörssihinnalla olevaa sähköä, jossa sähkön hinta muuttuu kellon ajan mukaan. Useimmiten viikonloppuna ja öisin on halvempaa ja arkisin on kalliimpaa. Pörssisähkössä on se hyvä puoli, että usein hinnat ovat todella alhaisia. Hinnan kehityksen voi nähdä suunnilleen vuorokautta etukäteen, joten on helppo miettiä milloin pitää esimerkiksi pyykinpesukoneen tai astianpesukoneen päällä ja milloin ei.

 

Kilpailuta sähkö siis verkkosivustomme avulla, koska voit saada entistä paremman sopimuksen käyttöösi vain muutaman minuutin aikana. Sinun tulee vain täyttää asuntomuoto (esim. kerrostalo, rivitalo, omakotitalo) ja arvioida vuosittainen sähkönkulutuksesi. Saat selville sen muun muassa viimeisestä sähkölaskustasi ainakin laskettua helposti.

Kun olet täyttänyt tiedot, saat eri sähköyhtiöiltä (Kotimaan energia mukaan luettuna) tarjouksia ja ehdotuksia uudesta sähkösopimuksesta ehtoineen. Voit perehtyä niihin rauhassa ja vertailla sopimuksia toistensa kanssa, jotta saat varmasti valittua parhaimman sopimuksen juuri sinun asuntoosi.

Miksipä et ottaisi selvää, paljonko sähkö ja energia -sopimuksen vaihto säästäisi niin pitkässä juoksussa kuin myös lyhyenkin ajan sisällä? Sivustollamme tämä on myös erinomaisen helppoa. Kilpailuta sähkö vaikka heti!

 

Sähkö ja energia -sopimukset kannattaa nyt kilpailuttaa ja vertailla

Energian hinnat ovat nousseet ja siksi voimme tukea sinua kilpailuttamalla sähkö ja energia -sopimuksia. Vertailemalla eri tarjouksia voit löytää parhaan mahdollisen hinnan sekä palvelutarjonnan.

Tässä artikkelissa kerromme lisää sopimusten kilpailuttamisesta ja verrattaessa kannattavista saavutuksista.
Nykypäivänä sopimusten kilpailuttaminen ja vertaaminen on tullut yhä tärkeämmäksi, sillä energian hinnat ovat nousseet. Kilpailuttamalla voit löytää parhaan mahdollisen tarjouksen, joka sopii sinun budjettiisi ja energiantarpeisiisi. Kilpailuttamalla voit myös saada lisäetuja, kuten alennuksia ja bonuksia.

 

Sähkösopimukset ja energia – mitä ne ovat?

Sähkösopimukset määrittävät, miten sähköyhtiö toimittaa sähkön asiakkaalle. Energia-sopimuksessa puolestaan sovitaan, kuka vastaa energian hankinnasta ja toimittamisesta. Sopimus voidaan tehdä joko yrityksen tai kotitalouden kanssa. Yleensä sopimus on voimassa 2-5 vuotta.

Kilpailuttaminen on viime vuosina lisääntynyt ja se onkin hyvä tapa vertailla eri sopimustarjouksia sekä löytää parhaat diilit. Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota ainakin seuraaviin seikkoihin: hintaan, toimitusmaksuihin, sopimuskauden pituuteen, mahdollisiin bonuksiin ja etuuksiin sekä muihin ehtoihin. Sopimusvertailun avulla voit helposti löytää sinulle sopivimman sopimuksen ja voit alkaa nauttia edullisemmasta energiastasi.

Sähkösopimukset ja energia ovat siis keskeinen osa energian saamista. Sopimuksen avulla tiedät, millaiseen hintaan, kuinka pitkällä aikavälillä ja miten saat energian. Kilpailuttaminen on tehokas tapa vertailla eri sopimusvaihtoehtoja sekä löytää sinulle parhaiten sopiva ratkaisu.

 

Miksi nyt kannattaa kilpailuttaa ja vertailla sähkösopimuksia?

Nyt kannattaa kilpailuttaa sähkösopimuksia ja vertailla niitä, koska sähkön hinnat ovat nousseet viimeisen vuoden aikana. Kilpailuttamalla ja vertaamalla voi säästää jopa satoja euroja vuodessa. Sopimusten vertaaminen on helppoa netissä, ja se voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä.

Vertaamalla myös sopimuskohtaiset ehdot, saat selville toimittajan palvelutasosta ja ymmärrät, mitä olet oikeutettu odottamaan sopimuksesi aikana. Kilpailuttamalla ja vertaamalla voit myös tutustua eri toimittajien tarjouksiin ja etsiä toimittajan, joka tarjoaa oikeita ratkaisuja tarpeisiisi.

Kilpailuttamisen ja vertailun avulla voit löytää parhaan sopimuksen ja säästää rahaa sekä aikaa.

Lisäksi vertaamalla ja kilpailuttamalla voit auttaa luomaan kestäviä ratkaisuja energian toimitusketjuun. Tämän ansiosta voimme tukea hiilineutraalia energia-alaa ja saavuttaa ilmastotavoitteet.

 

Miten sähkösopimuksen voi kilpailuttaa ja vertailla?

Voit kilpailuttaa ja vertailla sähkösopimuksia helposti netissä. Vertaislaskurin avulla voit laskea sähkön hintoja ja tehdä vertailua eri sähköyhtiöiden välillä. Kilpailuttaminen on helppoa, ja se voi sästää sinulle paljon rahaa.
Voit myös kysyä suositteluja tuttaviltasi ja vertailla heidän sopimuksiaan. Jos heillä on hyviä kokemuksia jostakin yrityksestä, se voi olla tae siitä, että saat hyvän palvelun ja hinnan.

Voit myös lukea eri sähköyhtiöiden verkkosivuilta tietoja sopimusten ehdoista ja hinnoista. Tiedot ovat usein helposti vertailtavissa, joten voit arvioida, mikä yritys tarjoaa sinulle parhaan diilin.

Lopuksi, voit ottaa yhteyttä useisiin eri sähköyhtiöihin ja kysyä heiltä lisätietoja erilaisista sopimustarjouksista. Voit myös pyytää tarjouksia suoraan, jolloin voit vertailla hintoja ja ehtoja helpommin.

 

Erilaiset sähkösopimustyyp

Sähkösopimuksista on nyt paljon tarjolla erilaisia ??versioita ja sopimustyyppejä. Sopimuksen voi tehdä esimerkiksi kotitaloussähkön, liike- tai toimitilojen sähkön, julkisen sektorin sähkön tai muun laajakapasiteettisen sähkön kanssa. Sopimus voidaan tehdä myös kiinteän tai vaihtuvakorkoisena. Kannattaa vertailla ja kilpailuttaa eri vaihtoehtoja, sillä niiden hinta ja ehdot voivat olla merkittävästi erilaiset.

1. Kotitaloussähkösopimus: Tämä sopimustyyppi on tarkoitettu kotitalouksien energian tarpeisiin ja se kattaa sähkön myöntämisen ja toimituksen. Sopimukseen voidaan liittää monia lisäehtoja, jotka voivat vaikuttaa hinnoitteluun, esimerkiksi sopimusajan pituuteen ja sähkötehon maksimiin.

2. Liike- tai toimitilojen sähkösopimus: Tämä sopimustyyppi on suunniteltu yritysten energian tarpeisiin, ja se kattaa sähkön myöntämisen ja toimituksen. Sopimukseen voidaan liittää erilaisia ehtoja, jotka vaikuttavat hinnoitteluun, esimerkiksi energiatehokkuuden tasoon, sopimusajan pituuteen ja energiaveron alentamiseen.

3. Julkisen sektorin sähkösopimus: Tämä sopimustyyppi on suunniteltu julkisen sektorin energian tarpeisiin, ja se kattaa sähkön myöntämisen, toimituksen ja mahdolliset lisäehdot. Sopimukseen voidaan liittää erilaisia ehtoja, jotka vaikuttavat hinnoitteluun, esimerkiksi vuosittaisten tasauslaskujen maksutavan ja veron alentamiseen.

4. Laajakapasiteettinen sähkösopimus: Tämän tyyppinen sopimus on suunniteltu laajoille alueille, ja se kattaa useiden yritysten energiantarpeisiin tarkoitetun keskitetyn sähkön myöntämisen ja toimituksen. Sopimukseen voidaan liittää erilaisia ehtoja, jotka vaikuttavat hinnoitteluun, esimerkiksi alueen energiatehokkuuden tasoon ja sopimusajan pituuteen.

 

Sähkö ja energia -sopimukset

Sähkö ja energia -sopimukset ovat tärkeitä asiakirjoja, joiden avulla sähkön ja energian toimitus voidaan järjestää tehokkaasti ja turvallisesti. Sopimukset määrittelevät sähkö- ja energiayhtiöiden vastuut sekä velvoitteet, joita noudatetaan sopimusten ehtojen mukaisesti. Sopimusneuvottelujen aikana on tärkeätä kilpailuttaa eri sopimusehtoja sekå vertailla niità erilaisten tarjoajien kanssa. Tarkoituksena on löytàà paras mahdollinen ratkaisu oman kohteen tarpeisiin.

Kilpailuttamalla ja vertaamalla sähkö- ja energia -sopimuksia voit saada erittäin kohtuullisen hinnan, joka sopii budjettiisi ja tarpeisiisi. On hyvä muistaa, ettà parhaan diilin löytäminen vaatii aikaa ja vaivannäköå. Kilpailuttaminen onkin paras tapa löytäà parhaat sopimukset.

Lopuksi

Kilpailuttaminen ja vertaaminen sähkö ja energia -sopimuksista on tärkeää nykypäivänä, sillä energian hinnat ovat nousseet. Sopimusvertailun avulla voit löytäà parhaan mahdollisen diilin oman kohteen tarpeisiin. Kilpailuttamalla ja vertaamalla voit myös saada alennuksia ja bonuksia sekå saada tarjouksen, joka sopii sinun budjettiisi. Joten älà anna energian hinnankorotusten estàà yritystoimintaasi – kilpailuta ja vertaa sopimuksiasi!

 

Sopimusten kilpailuttaminen ja vertaileminen

Sopimusten kilpailuttaminen ja vertaileminen on helppoa, kun tiedät mitä haluat. Aloita päivittämällä tietosi sähkö- ja energiayhtiösi sivuilta. Tarkista, mikä on nykyinen sopimuksesi hinta ja ehdot. Vertaa sitä muihin vaihtoehtoihin, jotka ovat saatavilla markkinoilla. Sopimusten kilpailuttaminen on yksi tehokkaimmista keinoista säästää rahaa sähkö- ja energianlaskuissa. Se auttaa myös pitämään hinnat alas alueellasi.

Voit tehdä vertailun itse verkossa tai käyttää sopimusneuvontapalveluita. Palvelu tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa neuvontaa, joka auttaa sinua löytämään oikean sopimuksen tarpeisiisi. Se voi myös auttaa sinua ymmärtämään sopimusten ehtoja ja tarjouksia. Tarkista aina, että olet tutkinut kaikki vaihtoehdot ennen päätöksentekoa.

Kun olet tuntenut eri opimusten ehdot, voit alkaa vertailla niitä toisiinsa. Lisäksi voit tarkistaa palveluntarjoajien maineen ja lukea asiakasarviot. Nyrkkisana on, ettet maksa liikaa ja saat parhaan mahdollisen palvelun.

 

Erilaiset sähkösopimukset

Vertailemalla sähkösopimuksia voi säästää huomattavia summia rahaa. Tarkastellaan erilaisia sopimustyyppejä, joita voidaan tehdä.

Energiansiirto- ja -myyntisopimus: Sopimus, jonka avulla sähköenergian toimittaja lupaa toimittaa energiaa tietyn määrän asiakasta tai kohdennettua aluetta varten. Energiansiirto- ja -myyntisopimus on yleensä voimassa 5–15 vuotta.

Tuotantosopimus: Tuotantosopimus on sopimus, joka solmitaan tuottajan ja tukkumyyjien välillä. Se tarjoaa tuottajalle pitkäaikaisen turvan tuotteiden myynnistä ja mahdollistaa myös sen, ett ä tukkumyyjat saavat tuotteet halvemmalla. Tuotantosopimusten kesto on yleens ä 10–15 vuotta.

Kauppasopimus: Kauppasopimus on sopimus, jonka avulla sähköenergian toimittaja myy sähköenergiaa tukkumyyjille ja kuluttajille. Kauppasopimuksen kesto on yleensä kaksi vuotta.

Sopimusvalvontasopimus: Sopimusvalvontasopimus on sopimus, jonka avulla valvotaan ja ylläpidetään energiaratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Sopimus on voimassa 1-3 vuotta riippuen asiakkaan tarpeista ja vaatimuksista.

Kilpailutussopimus: Kilpailutussopimuksella pyritään saamaan edullisempi hinta siihen liittyvistä palveluista ja tuotteista. Yleensä kilpailutussopimusta noudatetaan useita vuosia, mutta se voi olla myös lyhytkestoinen.

 

Mitkä asiat vaikuttavat sähkön hinnoitteluun?

-Sähkön markkinahinta
-Uusiutuvien energialähteiden osuus kyseisessä sähkömarkkinassa
-Kyseisen sähkömarkkinan sääntely ja verotus
-Kyseisen sähkömarkkinan kulutuksen ja tuotannon tasapaino
-Sijainti ja alueelliset tekijät, kuten käytettävissä olevat luonnonvarat
-Kulloinkin voimassa olevat energiayhtiöiden sopimukset
-Verkkojen ja jakeluverkkojen rakenteet ja toiminta
-Ympäristövaikutukset eli energiantuotannon ympäristövaikutusten huomioiminen.

 

Sähkön hintakehitys tulevaisuudessa

Sähkön hinnat ovat nousseet viime vuosina, ja trendi näyttää pysyvän samana myös tulevaisuudessa. Sähkö on yksi suurimmista kulutushyödykkeistämme, ja siksi se on tärkeä osa kotitalouksien budjetointia. Sopimus kaikkien sähkönmyynnin toimijoiden kanssa on voimassa 3-5 vuotta, joten sopimusta tehdessä kannattaa olla tarkkana. Sopimusten kilpailuttaminen ja vertaileminen on tärkeätä, jotta voit saada parhaan mahdollisen hinnan sopimuksellesi.

Sähkön hinnat voivat nousta tulevaisuudessa monella eri tavalla. Yksi suurimmista tekijöistä on sähköntuotannon kustannusten nousu, jonka taustalla ovat lisääntyvät raaka-aine- ja energiakustannukset. Toinen merkittävä osa sähkön hinnan muodostumista on myyntikorvaukset ja siihen liittyvät verot ja maksut. Uusien energiateknologioiden saatavuuden lisäksi myös tuulivoiman yleistyminen ja uusien tuulivoimamarkkinoiden syntyminen voivat vaikuttaa sähkön hintaan tulevaisuudessa.

Vaikka sähkön hinta on noussut viime vuosina, se on edelleen edullisin tapa tuottaa energiaa. Uusiutuvan energian lisäämisen myötä kotitalouksien sähkölaskuihin voidaan olettaa olevan positiivinen vaikutus, kun otetaan huomioon vihreiden energialähteiden tuottamat tuet ja alhaisemmat päästömaksut.

Vaikka ennusteet ovat erilaisia, sähkön hinnat eivät tule laskeneeksi merkittävissä määrin tulevaisuudessa. Siksi on tärkeämpi oppia sopimaan sopimukseen, joka tarjoaa parhaan mahdollisen hinnan ja edullisuuden.

 

Zmartan sähkövertailu

Zmarta on tunnettu lainavertailustaan. Vertailupalvelun monipuolistamiseksi Zmarta Sähkö lanseerattiin syyskuussa 2019.

Zmarta Sähkön tarkoituksena on auttaa suomalaisia vertailemaan sähkösopimuksia, jotta he voivat löytää itselleen parhaan sähkösopimuksen ja saada samalla selvää säästöä.

Zmarta Sähkön vertailupalvelun ansiosta sähkösopimusten vertailu ja vaihtaminen on helppoa. Vertailupalvelun käyttäminen on maksutonta ja se ei sido mihinkään. Zmarta Sähkön ansiosta sähkösopimuksen voi tehdä saman tien verkossa. Vanha sopimus peruuntuu automaattisesti.

Kokeile Zmartan sähkövertailua ja katso, paljonko voit säästää

Zmartan sähkövertailun päämääränä on auttaa sinua pienentämään sähkölaskuasi, jotta voit helposti verrata sähkösopimuksia. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen vie vain pari minuuttia.

Zmarta Sähkön sähkövertailun avulla voit säästää jopa satoja

 

 

Sähkösopimuksissa ei piilokuluja tai kuluja laskutustavan muutoksesta.

 

Lumo Energia

Lumo Energia Oyj on vuonna 2015 perustettu sähköyhtiö, jolla on lähes 75 000 asiakasta. Tarjoamme asiakkaillemme selkeitä sähkösopimuksia helposti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Lisäksi myymme aurinkosähköjärjestelmiä ja sähköauton latauspisteitä.Arvostamme asiakkaitamme ja erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Sähkösopimuksen voi tehdä verkkosivuillamme muutamassa minuutissa. Ajankohtaiset hinnat sähkösopimuksillemme löytyvät osoitteesta lumoenergia-fi

Lumo Energia Helppoa

 

Nordic Green

Pohjoismainen. Ympäristöystävällinen. Aina kilpailukykyinen. Kasvava. Luotettava. Muun muassa tätä kaikkea on Nordic Green Energy, jonka asiakkaista 95% yhtiötä muille! Nordic Green Energyn tarjonnasta löytyy sähkösopimus kaiken kokoisille kodeille kaikkialla Suomessa.

 • Edullinen kampanjahinta
 • 100% vihreää sähköä oman valinnan mukaan
 • Helppo tilaus suoraan verkossa vain muutamassa minuutissa
 • Selkeä sähkölasku ja laskutus todellisen kulutuksen mukaan jälkikäteen.
 • Laskutusvaihtoehdot paperilasku, e-lasku ja sähköpostilasku.

 

Sähkömittari.fi

Sähkömittari.fi on 100 % suomalainen palvelu, jota kautta jo kymmenet tuhannet ovat kilpailuttaneet sähkösopimuksen. Nyt myös Iframe scripti saatavilla!

Sähkömittari.fi -palvelun kautta voit helposti löytää parhaan sähkösopimuksen vertaamalla useiden sähköyhtiöiden sähkösopimuksia. Kilpailuttamalla sähkön voit säästä satoja euroja vuodessa.

 • Paras sähkösopimus 2 minuutissa
 • Vertaa helposti useita sähköyhtiöitä
 • Solmi sähkösopimus parissa minuutissa
 • Sähkösopimuksen kilpailutus on ilmaista
 • Sähkön hinta on laskenut, kannattaa vaihtaa vanha kallis sopimus uuteen

Valitse edullinen kotimainen sähkösopimus ja voita 250€ ruokaostoksiin!

sähkömittari

 

Nyt jos koskaan kannattaa kilpailuttaa sähkösopimus, sillä voit voittaa 250 euron arvoisen lahjakortin arjen ja juhlan ruokaostoksiin! Arvomme lahjakortin kaikkien sähkösopimuksen tehneiden kesken 31.12.2020. Sähkömittari.fi on 100 % kotimainen vertailupalvelu, jossa kilpailutat sähkösopimuksesi helposti ja nopeasti usean sähköyhtiön kesken. Uudistuneella sivustollamme sähkösopimuksen kilpailutus onnistuu muutamassa minuutissa. Kaikkien 31.12. mennessä. Sähkösopimuksensa tehneiden kesken arvomme 250 euron ruokalahjakortin.

 • Solmi sähkösopimus kauttamme 31.12. mennessä ja osallistut 250 € ruokalahjakortin arvontaan
 •  Kilpailuttamalla sähkösopimuksen voit säästää satoja euroja vuodessa
 • Etsimme sinulle parhaan sähkösopimuksen useiden sähköyhtiöiden joukosta
 • Kilpailutus on sinulle täysin ilmaista
 • Olemme 100 % luotettava, suomalainen yritysKilpailuta sähkösopimus heti! Arvonnan lisätiedot löytyvät Sähkömittari.fi-sivustolta.

Kilpailuta sähkösopimus heti! 

Arvonnan lisätiedot löytyvät Sähkömittari.fi-sivustolta.

 

oomi

Sähköä Oomista kiinteään hintaan!

Sähköä kiinteään hintaan ja 6kk perusmaksut puoleen hintaan!

Sähköasiat kuntoon kerralla pitkäksi aikaa – helppoa ja huoletonta! Tilaa tästä Oomi Kiinteä 24 kk -sähkösopimus ja saat 6kk perusmaksut puoleen hintaan. Voit tarttua tarjoukseen asuitpa missä päin Suomea tahansa.

Kolme syytä tarttua Oomin sähkötarjoukseen:
– Oomi Kiinteä 24 kk on turvallinen. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.
– Oomi Kiinteä 24 kk on helppo. Sen tekeminen vie vain pari minuuttia. Sähköasiat kuntoon kerralla pitkäksi aikaa.
– Vaihtoturvalla voit räätälöidä sopimuksesi ja päivittää sen halvempaan, jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana.

 

Kotimaan Energian kiinteähintainen Hyvä Diili 24kk -sähkösopimus:

Tilaa Kotimaan Energian palkitseva, kiinteähintainen sähködiili rahanarvoisilla eduilla – Ota Hyvä Diili 24kk nyt – saat vuoden perusmaksut ilmaiseksi!

Tee Kotimaan Energian edullinen, kiinteähintainen sähködiili nyt – saat vuoden perusmaksut ilmaiseksi!

Solmi Kotimaan Energian Hyvä Diili 24 kk -sähkösopimus ja saat rahanarvoisia etuja!

Tiesitkö, että Kotimaan Energian asiakkaat ovat alan keskiarvoa tyytyväisempiä? Tilaa edullinen diili ja tulet palkituksi!

 

Fortum Vakio

Haluatko hiilidioksidivapaata sähköä kiinteällä kuukausihinnalla?

Sähkön hankinta ei tarvitse olla kallista eikä hankalaa. Fortum Vakio -asiakkaana voit tilata kerrostaloasuntoosi hiilidioksidivapaata sähköä kiinteällä kuukausihinnalla, alkaen vain 18 eurolla kuukaudessa. Maksat saman verran joka kuukausi, ja halutessasi saat mukaan myös vaivattoman ja luotettavan kotivakuutuksen.