Kilpailuta ja vertaile sähkösopimuksia sivuillamme

Sähkö ja energia -sopimukset kannattaa nyt kilpailuttaa ja vertailla. Halpapaikassa tämä onnistuu verrattoman kätevästi – lue parhaat sähkötarjoukset meiltä!

 

Sähkö ja energia

Sähkövertailun avulla säästät selvästi rahaa satoja euroja vuodessa. Kun olet hankkimassa uutta sähkösopimusta, on vertailu helppoa ja nopeaa sivustollamme. Kilpailuta sähkö ja säästät heti. Sähkö hinta on näinä aikoina myllerryksessä, joten kilpailuttaminen on vain hyväksi. Sähkö ja energia ovat sellaisia hyödykkeitä, joissa maailman tilanne vaikuttaa tällä hetkellä runsaasti. Voit valita hankitko pörssisähköä vai tasahintaista sähköä. Viimeksi mainitussa tehdään useimmiten noin 12 – 24 kuukauden sopimuksia.

Vertailun avulla voit vertailla nykyistä sähkösopimustasi muihin vaihtoehtoihin ja löytää uuden, edullisemman sähkösopimuksen muutamassa minuutissa. Sopimuksia kannattaa yleensä vertailla vähintään kerran vuodessa. Mukana ovat tärkeimmät suomalaiset yhtiöt kuten Kotimaan energia.

Vertaile sopimuksia helposti

Sähkö hinta kilpailutetaan vertailemalla saatavilla olevia sähkösopimuksia ja vaihtamalla yksinkertaisesti nykyinen sopimus halvempaan. Vertailu on helppoa sivustollamme ja löydät sopimukset halvimmasta kalleimpaan. Vertailun jälkeen uuden sopimuksen tilaaminen vie vain muutaman minuutin. Uusi sähkön toimittajasi purkaa automaattisesti vanhan sopimuksen. Voit myös irtisanoa uuden sopimuksen kahden viikon kuluessa jos et ole jostain syystä tyytyväinen.

Jos sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, voit tilata uuden tilalle kahden viikon irtisanomisajalla. Jos sinulla taas on määräaikainen sopimus, joudut maksamaan todennäköisesti kuluja, jos haluat sen irtisanoa – paitsi silloin kun olet muuttamassa.

Kun kilpailutat sähkö ja energia -sopimukset, ei sinun tarvitse maksaa siitä mitään, koska sähköyhtiöt kuten Kotimaan energia ovat sivustollamme yhteistyössä. Kilpailuta sähkö siis huoletta vaikka heti, jotta pääset säästämään oikeissa paikoissa. Sopimus on hyvä kilpailuttaa ainakin kerran vuodessa. Myös silloin kun määräaikainen sopimus on päättymässä, on hyvä kilpailuttaa sähkö hinta myös silloin.

Sähkö ja energia

 

Vääränlainen sähkösopimus voi tulla kalliiksi

Kun teet uutta sähkö ja energia -sopimusta, kannattaa ottaa huomioon seuraavia seikkoja, ettet ota vääränlaista sopimusta. Kannattaa usein välttää sellaisia sopimuksia, jossa sähkö

hinta muuttuu sinä aikana, kun sopimus on voimassa. Nämä sopimukset voi tunnistaa siitä, että niiden ensimmäisen kuukauden aikana hinta on todella alhainen.

Sähkö hinta perustuu perusmaksuun ja sähkönokulutukseen. Perusmaksu voi olla pienessä asunnossa suuri osuus koko laskusta, mutta sähkölämmitteinen talo kuluttaa sähköä jo muutenkin niin paljon ettei perusmaksulla ole hinnassa juuri merkitystä.

Varsinkin viime vuosina ovat tapetilla olleet siirtomaksut, jotka tulevat perusmaksun ja sähkön kulutukseen perustuvan maksun päälle. Siirtomaksua ei voida kilpailuttaa ja se voi olla suurempi kuin itse sähkönkulutuksesta ja perusmaksusta koostuva maksu.

Siirtomaksussa on suuri osuus myös sähköveroa. Siirtomaksu voi riippua siitä, missä päin Suomea asut.

Toistaiseksi voimassa olevia vai määräaikaisia sopimuksia

Kuten jo aikaisemmin kerroimme, on olemassa toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia ja sitten on olemassa määräaikaisia sopimuksia. Määräaikaisia sopimuksia solmitaan 12 – 24 kuukauden mittaisiksi useimmiten. Näissä on mahdollisuus saada tasahintaisia sopimuksia, eli tiettyyn kilowattituntimäärään asti lasku on aina saman kokoinen huolimatta sähkönkulutuksesta. Jos kilowattituntimäärän yli mennään, joutuu ylimenevästä osasta maksamaan hieman kalliimpaa sähköä. Määräaikaisia sopimuksia ei yleensä pysty lopettamaan, paitsi jos on muuttamassa uuteen asuntoon tai sitten jos maksaa tietyn kulun sopimuksen lopettamisesta.

Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa on mahdollista saada pörssihinnalla olevaa sähköä, jossa sähkön hinta muuttuu kellon ajan mukaan. Useimmiten viikonloppuna ja öisin on halvempaa ja arkisin on kalliimpaa. Pörssisähkössä on se hyvä puoli, että usein hinnat ovat todella alhaisia. Hinnan kehityksen voi nähdä suunnilleen vuorokautta etukäteen, joten on helppo miettiä milloin pitää esimerkiksi pyykinpesukoneen tai astianpesukoneen päällä ja milloin ei.

Kilpailuta sähkö siis verkkosivustomme avulla, koska voit saada entistä paremman sopimuksen käyttöösi vain muutaman minuutin aikana. Sinun tulee vain täyttää asuntomuoto (esim. kerrostalo, rivitalo, omakotitalo) ja arvioida vuosittainen sähkönkulutuksesi. Saat selville sen muun muassa viimeisestä sähkölaskustasi ainakin laskettua helposti.

Kun olet täyttänyt tiedot, saat eri sähköyhtiöiltä (Kotimaan energia mukaan luettuna) tarjouksia ja ehdotuksia uudesta sähkösopimuksesta ehtoineen. Voit perehtyä niihin rauhassa ja vertailla sopimuksia toistensa kanssa, jotta saat varmasti valittua parhaimman sopimuksen juuri sinun asuntoosi.

Miksipä et ottaisi selvää, paljonko sähkö ja energia -sopimuksen vaihto säästäisi niin pitkässä juoksussa kuin myös lyhyenkin ajan sisällä? Sivustollamme tämä on myös erinomaisen helppoa. Kilpailuta sähkö vaikka heti!

Sähkömittari.fi

Sähkömittari.fi on 100 % suomalainen palvelu, jota kautta jo kymmenet tuhannet ovat kilpailuttaneet sähkösopimuksen. Nyt myös Iframe scripti saatavilla!

Sähkömittari.fi -palvelun kautta voit helposti löytää parhaan sähkösopimuksen vertaamalla useiden sähköyhtiöiden sähkösopimuksia. Kilpailuttamalla sähkön voit säästä satoja euroja vuodessa.

 

 • Paras sähkösopimus 2 minuutissa
 • Vertaa helposti useita sähköyhtiöitä
 • Solmi sähkösopimus parissa minuutissa
 • Sähkösopimuksen kilpailutus on ilmaista
 • Sähkön hinta on laskenut, kannattaa vaihtaa vanha kallis sopimus uuteen

 

Valitse edullinen kotimainen sähkösopimus ja voita 250€ ruokaostoksiin!

 

sähkömittari

 

Nyt jos koskaan kannattaa kilpailuttaa sähkösopimus, sillä voit voittaa 250 euron arvoisen lahjakortin arjen ja juhlan ruokaostoksiin! Arvomme lahjakortin kaikkien sähkösopimuksen tehneiden kesken 31.12.2020. Sähkömittari.fi on 100 % kotimainen vertailupalvelu, jossa kilpailutat sähkösopimuksesi helposti ja nopeasti usean sähköyhtiön kesken. Uudistuneella sivustollamme sähkösopimuksen kilpailutus onnistuu muutamassa minuutissa. Kaikkien 31.12. mennessä. Sähkösopimuksensa tehneiden kesken arvomme 250 euron ruokalahjakortin.

 • Solmi sähkösopimus kauttamme 31.12. mennessä ja osallistut 250 € ruokalahjakortin arvontaan
 •  Kilpailuttamalla sähkösopimuksen voit säästää satoja euroja vuodessa
 • Etsimme sinulle parhaan sähkösopimuksen useiden sähköyhtiöiden joukosta
 • Kilpailutus on sinulle täysin ilmaista
 • Olemme 100 % luotettava, suomalainen yritysKilpailuta sähkösopimus heti! Arvonnan lisätiedot löytyvät Sähkömittari.fi-sivustolta.

 

Kilpailuta sähkösopimus heti! 

Arvonnan lisätiedot löytyvät Sähkömittari.fi-sivustolta.

Zmartan sähkövertailu

Zmarta on tunnettu lainavertailustaan. Vertailupalvelun monipuolistamiseksi Zmarta Sähkö lanseerattiin syyskuussa 2019.

Zmarta Sähkön tarkoituksena on auttaa suomalaisia vertailemaan sähkösopimuksia, jotta he voivat löytää itselleen parhaan sähkösopimuksen ja saada samalla selvää säästöä.

Zmarta Sähkön vertailupalvelun ansiosta sähkösopimusten vertailu ja vaihtaminen on helppoa. Vertailupalvelun käyttäminen on maksutonta ja se ei sido mihinkään. Zmarta Sähkön ansiosta sähkösopimuksen voi tehdä saman tien verkossa. Vanha sopimus peruuntuu automaattisesti.

 

Kokeile Zmartan sähkövertailua ja katso, paljonko voit säästää

Zmartan sähkövertailun päämääränä on auttaa sinua pienentämään sähkölaskuasi, jotta voit helposti verrata sähkösopimuksia. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen vie vain pari minuuttia.

Zmarta Sähkön sähkövertailun avulla voit säästää jopa satoja

 

Lumo Energia

Lumo Energia Oyj on vuonna 2015 perustettu sähköyhtiö, jolla on lähes 75 000 asiakasta. Tarjoamme asiakkaillemme selkeitä sähkösopimuksia helposti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Lisäksi myymme aurinkosähköjärjestelmiä ja sähköauton latauspisteitä.Arvostamme asiakkaitamme ja erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Sähkösopimuksen voi tehdä verkkosivuillamme muutamassa minuutissa. Ajankohtaiset hinnat sähkösopimuksillemme löytyvät osoitteesta lumoenergia-fi

Lumo Energia Helppoa

 

Nordic Green

Pohjoismainen. Ympäristöystävällinen. Aina kilpailukykyinen. Kasvava. Luotettava. Muun muassa tätä kaikkea on Nordic Green Energy, jonka asiakkaista 95% yhtiötä muille! Nordic Green Energyn tarjonnasta löytyy sähkösopimus kaiken kokoisille kodeille kaikkialla Suomessa.

 • Edullinen kampanjahinta
 • 100% vihreää sähköä oman valinnan mukaan
 • Helppo tilaus suoraan verkossa vain muutamassa minuutissa
 • Selkeä sähkölasku ja laskutus todellisen kulutuksen mukaan jälkikäteen.
 • Laskutusvaihtoehdot paperilasku, e-lasku ja sähköpostilasku.

 

Sähkösopimuksissa ei piilokuluja tai kuluja laskutustavan muutoksesta.

 

oomi

Sähköä Oomista kiinteään hintaan!

Sähköä kiinteään hintaan ja 6kk perusmaksut puoleen hintaan!

Sähköasiat kuntoon kerralla pitkäksi aikaa – helppoa ja huoletonta! Tilaa tästä Oomi Kiinteä 24 kk -sähkösopimus ja saat 6kk perusmaksut puoleen hintaan. Voit tarttua tarjoukseen asuitpa missä päin Suomea tahansa.

Kolme syytä tarttua Oomin sähkötarjoukseen:
– Oomi Kiinteä 24 kk on turvallinen. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.
– Oomi Kiinteä 24 kk on helppo. Sen tekeminen vie vain pari minuuttia. Sähköasiat kuntoon kerralla pitkäksi aikaa.
– Vaihtoturvalla voit räätälöidä sopimuksesi ja päivittää sen halvempaan, jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana.

 

Kotimaan Energian kiinteähintainen Hyvä Diili 24kk -sähkösopimus:

Tilaa Kotimaan Energian palkitseva, kiinteähintainen sähködiili rahanarvoisilla eduilla – Ota Hyvä Diili 24kk nyt – saat vuoden perusmaksut ilmaiseksi!

Tee Kotimaan Energian edullinen, kiinteähintainen sähködiili nyt – saat vuoden perusmaksut ilmaiseksi!

Solmi Kotimaan Energian Hyvä Diili 24 kk -sähkösopimus ja saat rahanarvoisia etuja!

Tiesitkö, että Kotimaan Energian asiakkaat ovat alan keskiarvoa tyytyväisempiä? Tilaa edullinen diili ja tulet palkituksi!

 

Fortum Vakio

Haluatko hiilidioksidivapaata sähköä kiinteällä kuukausihinnalla?

Sähkön hankinta ei tarvitse olla kallista eikä hankalaa. Fortum Vakio -asiakkaana voit tilata kerrostaloasuntoosi hiilidioksidivapaata sähköä kiinteällä kuukausihinnalla, alkaen vain 18 eurolla kuukaudessa. Maksat saman verran joka kuukausi, ja halutessasi saat mukaan myös vaivattoman ja luotettavan kotivakuutuksen.