Sekalaisia tarjouksia: Näin löydät parhaat diilit

 

 

Pasastar-fi

Pasastar

Unelmoitko ulkomaanmatkasta tai kenties uudesta autosta, mutta rahatilanteesi on unelmiesi tiellä? Ei hätää – Pasastar auttaa!

 

Pasastar tarjoaa sinulle myyntityötä, jota voit tehdä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti esimerkiksi toisen työn, opiskelun tai eläkepäivien ohella. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

 

Työntekijänä saat mm.

 

  • Tuloksen mukaan kasvava tuntipalkka, mahdollisuus 10-35€ tuntiansioon
  • Lisäksi mahdollisuus päivä-/kuukausibonukseen
  • 300 € taloontulobonus
  • Joustavat työajat; 6-40 h viikossa
  • Aikakauslehtiä kotiin luettavaksi
  • Aivan mahtavat työkaverit!

 

Myyntituotteisiin kuuluu Suomen suosituimmat aikakausilehdet. Työntekijöitä haetaan ensisijaisesti seuraaviin kaupunkeihin: Helsinki, Hyvinkää, Joensuu, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Mikkeli, Oulu, Pieksämäki, Pori, Salo, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vantaa, Varkaus.

Meillä myös mahdollisuus etämyyntiin.

Tartu heti tilaisuuteen ja lähetä hakemus saman tien!

 

neliohinta

Neliöhinta

Oletko aikeissa myydä asuntosi? Varo tätä virhettä valitessasi kiinteistönvälittäjää.

Kiinteistönvälittäjän valinta ei ole kuitenkaan sama kuin vaihtaisi sähköyhtiötä. Välittäjien osaamisessa, aluetuntemuksessa ja kyvyssä saada asunto myydyksi on isoja eroja. Halvin välittäjä voi olla sinulle kallein välittäjä. Oikea välittäjä voi saada usein jopa 10% paremman hinnan asunnostasi ja selvittää asiat siten, että et joudu vaikeuksiin asunnon myymisen jälkeen.

Vertaile maksutta alueesi kiinteistönvälittäjät

Neliöhinta -palvelussa voit vertailla helposti alueesi kiinteistönvälittäjiä. Palvelun algoritmi ehdottaa alueen myyntidatan perusteella sinulle viittä alueesi parasta välittäjää. Vertaile välittäjiä – saat maksuttomat yhteydenotot max. kolmelta välittäjältä. Pyydä arvio asunnostasi ja päätä, onko joku heistä sinulle soveltuvin välittäjä.

Neliöhinta on 100 % kotimainen palvelu, jossa vertailet helposti ja nopeasti alueesi kiinteistönvälittäjät. Löydä paras välittäjä datalla – älä mutulla.

Vertaile alueesi kiinteistönvälittäjät!

 

 

Vakuutustori

Vakuutustori

Tietoa yrityksestä:

Vakuutustori auttaa suomalaisia parantamaan työttömyyteen, työkyvyttömyyteen ja terveyteen liittyviä turvia. Tarjoamme vakuutustuotteita, jotka ovat aina ajankohtaisia ja sopivat myös yrittäjäasiakkaille. Vakuutus maksetaan helposti pienissä kuukausierissä ja tarjoamme asiakkaille useita eri maksutapoja kuten laskun, korttimaksut ja Apple Payn.

Vakuutustori toimii Suomen finanssivalvonnan valvonnassa.

Lue lisää

 

 

Made in Finland

Made in Finland

Made in Finland Shop on nuoren parin, Tomasin ja Sallan, unelma. Unelma pelastaa kotimainen käsityötaito sekä valmistus ja viedä sitä maailmalle.

Perheyrityksemme on perustettu vuonna 2018 auttamaan suomalaisia valmistavia yrityksiä taistelemaan markkinasta halpatuontihuonekaluja ja -sisustustuotteita vastaan. Nimenkin mukaisesti kaikki verkkokaupan tuotteet on valmistettu Suomessa. Verkkokaupassamme on myynnissä niin pienien yrittäjien yrityksien kuin isompienkin kotimaisien valmistajien tuotteita, jotka on valmistettu kestämään käyttöä ja aikaa.

Arvojamme on alusta asti ollut kotimaisuus, vastuullisuus ja yhteistyö. Haluamme olla jokaiselle verkkokaupastamme löytyvälle valmistajalla yhteistyökumppani, joka ei ole määräävässä asemassa, vaan molemmat ovat tasa-arvoisia kumppaneita toisilleen. Pyrimme tuomaan yhä enemmän esille yritystämme, jokaista valmistajaa ja tuotetta vastuullisuuden näkökulmasta ja haluamme kertoa jokaiselle läpinäkyvästi, miksi tuotteet ja me olemme vastuullisia. Kotimaisuus on asia, josta me emme koskaan tingi. Jokainen tuote valikoimassamme on valmistettu Suomessa, ja kriteerit tuotteen kotimaisuusasteesta meidän valikoimamme pääsemiseksi on korkeampi kuin Avainlippu-merkin kriteerit.

Made in Finland Shop on olemassa, jotta sinä löydät parhaat ja laadukkaimmat aidosti kotimaiset tuotteet kotiisi ja jotta kotimaiset valmistajat saavat arvoisensa kumppanin ja oikean myyntikanavan tuotteilleen. Meitä ja meidän upeita valmistajiamme sekä heidän tuotteitansa tuomalla esiin tuet suomalaista käsityötä, valmistusta ja yrittäjyyttä. Haluatko sinä auttaa meitä unelmamme toteuttamisessa?

Lue lisää

 

 

Salli

Salli

Salli Satulatuoli on Suomen johtava ergonomisten istumaratkaisujen valmistaja jo vuodesta 1990. Salli-tuolit tehdään Rautalammilla ja niitä viedään noin 80:neen maahan maailmanlaajuisesti. Salli Satulatuoli sopii niin kotitoimistoon kuin vaativimpiinkin ympäristöihin, kuten teollisuuteen tai terveydenhuoltoon.

Salli Satulatuoli on pitkällisen kehitystyön myötä vertaansa vaille istumaterveyden näkökulmasta. Monet asiakkaamme ovat saanet Salli-tuoleista apua istumisesta johtuviin komplikaatioihin, kuten esimerkiksi niska-hartia- tai selkävaivoihin.

Lue lisää

 

Sekalaisia tarjouksia: Näin löydät parhaat diilit

Internet on pullollaan erilaisia tarjouksia. Sekalaisia tarjouksia -sivumme kautta voit löytää parhaat diilit, joista voit säästää huomattavasti. Tässä joitakin vinkkejä, kuinka hyödyntää näitä tarjouksia parhaalla mahdollisella tavalla.

  1. Vertaile ja tutki:

Kun löydät kiinnostavan tarjouksen, kannattaa aina verrata sitä muihin samankaltaisiin tarjouksiin. Älä osta sokeasti, vaan tutki ja varmista, että saat parhaan mahdollisen diilin.

  1. Käytä ilmoituksia:

Monilla verkkosivustoilla on mahdollisuus saada ilmoituksia uusista tarjouksista. Tämä on erinomainen tapa pysyä ajan tasalla parhaista tarjouksista ja säästää aikaa, kun et itse tarvitse etsiä niitä.

  1. Hyödynnä kausitarjoukset:

Kausittaiset alennusmyynnit, kuten Black Friday ja alennusmyyntikaudet, ovat loistavia aikoja löytää parhaita tarjouksia. Pidä silmällä näitä ajanjaksoja ja suunnittele ostoksesi etukäteen.

  1. Käytä sovelluksia:

On olemassa useita sovelluksia, jotka keräävät yhteen erilaisia tarjouksia. Näiden avulla voit helposti löytää ja hyödyntää parhaat diilit.

Muista, että paras tapa hyödyntää erilaisia tarjouksia on olla kärsivällinen ja tarkka. Kiireessä ei kannata ostaa mitään, vaan suunnittele ostoksesi ja hyödynnä tarjoukset silloin, kun ne ovat sinulle edullisimpia. Hyvällä suunnittelulla ja vähän vaivannäöllä voit säästää huomattavasti sekalaisia tarjouksia hyödyntämällä.