Suoratoistopalvelut – Vertaa paras suoratoistopalvelu

 


Elisa Viihde Viaplay

5/5

Kuukausi 
hinta

12,99 €

Perhejako

2 yhtäaikaista käyttäjää

Ilmainen kokeilu 

Ei

Kuukausi hinta

12,99 €

Eniten kotimaisia elokuvia ja kansainväliset uutuudet - Kiinnostavimmat alkuperäissarjat ja kansainväliset suosikit

Total

5/5

Kuukausi 
hinta

39,99 €

Perhejako

2 yhtäaikaista käyttäjää

Ilmainen kokeilu 

Ei

Kuukausi hinta

39,99 €

Elisa Entertainment Viaplay Total - Paljon myös pohjoismaista sisältöä

SF Anytime

4/5

Kuukausi 
hinta

Maksa vain näkemästäsi

Perhejako

4 käyttäjää

Ilmainen kokeilu 

Ei

Kuukausi hinta

Maksa vain näkemästäsi

Voit katsella elokuvia ja sarjoja älypuhelimesta, tietokoneesta tai televisiosta ilman lisämaksuja

 

Suoratoistopalvelut – Vertaa paras suoratoistopalvelu

Suoratoistopalvelut ovat nykyään yhä suositumpia ja tämän päivän kuluttajalle on tarjolla paljon vaihtoehtoja. Mutta mikä on paras suoratoistopalvelu? Tässä artikkelissa tutustumme eri ratkaisuihin ja vertailemme niiden ominaisuuksia sekä hyötyjä, jotta voimme löytää juuri sinulle sopivan palvelun.

Suoratoistopalveluiden käytöstä hyötyvät sekä yksityiset että yritysasiakkaat. Niiden avulla voit nauttia musiikista, elokuvista ja televisiosarjoista missä tahansa, milloin tahansa. Näin ollen ne tarjoavat erittäin joustavan ja vaivattoman tapahtuman, jonka ansiosta voit helposti viihtyä ilman turhaa hankalia teknisiä ongelmia.

Yksi suoratoistopalvelujen suurimmista eduista on, että voit katsoa sisältöä laajasta valikoimasta useiden eri laitteiden kautta. Voit myös tallentaa ja jakaa tiettyjä sisältöjä aina, kun haluat. Jokaisella palvelulla on myös omat erityispiirteensä ja ominaisuutensa, jotka voivat auttaa sinua löytämään juuri sellaisen sopivan ratkaisun, joka tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen viihdetarjonnan.

Tämän lisäksi suoratoistopalvelujen käyttö sisältöjen katseluun on helppoa ja vaivatonta. Voit selata alueellasi saatavilla olevia sisältöjä ja mikä parasta, voit valita useista eri laitteista, jotka tukevat palvelua. Koko prosessin tekeminen on yksinkertaista, nopeaa ja intuitiivista, joten pääset nauttimaan suoratoistopalveluiden tarjoamasta viihteestä todella nopeasti!

 

Suoratoistopalvelut – Vertaa paras suoratoistopalvelu

 

Suoratoistopalveluiden tiedot tiivistettyinä

Parhaat suoratoistopalvelut ovat usein maksullisia, mutta ne tarjoavat laajan valikoiman sisältöä ja mahdollisuuden katsoa suosikkisi missä tahansa. Yleensä nämä palvelut toimivat kaikilla laitteilla, joilla on internet-yhteys, ja ne tarjoavat usein myös offline-tilassa toimivan sovelluksen.

Maksulliset suoratoistopalvelut tarjoavat yleensä laajan valikoiman sisältöä sekä mahdollisuuden katsoa suosikkisi missä tahansa. Yleensä nämä palvelut toimivat kaikilla laitteilla, joilla on internet-yhteys, ja ne tarjoavat usein myös offline-tilassa toimivan sovelluksen.

Ne tarjoavat myös laajan valikoiman maksullisia sisältöpäivityksiä, jotka pitävät katsojien kiinnostuksen yllä. Parhaimmat suoratoistopalvelut tarjoavat myös erilaisia alennuksia ja tarjouksia, joilla voit säästää rahaa.

Suoratoistopalvelut ovat myös helppoja käyttää, ja ne tarjoavat usein yksinkertaisia hakutoimintoja, joilla voit etsiä tiettyjä tietoja. Lisäksi niihin on saatavilla laaja valikoima asetuksia, joiden avulla voit säätää palvelun erityistarpeisiisi.

 

Suoratoistopalveluiden hinnat

Suoratoistopalveluiden hinnoissa on eroja, ja vertailemalla löydät helposti halvimman vaihtoehdon. Palvelun hinta riippuu usein myös laatuesta, joten kannattaa ottaa se huomioon valittaessa suoratoistopalvelua.

Halvimmillaan suoratoistopalvelut maksavat vain muutaman euron kuukaudessa. Kalliimmilla palveluilla voi taas maksaa jopa useita kymmeniä euroja kuukaudessa. Esimerkiksi Spotifyn ja Apple Musiikin hinnat ovat 9,99€/kk. Tämä sisältää kaiken tarvittavan musiikkipalvelun käyttöön, eli soittolistan luomisen, musiikin tallentamisen laitteelle sekä offline-tilassa toimimisen.

Kannattaa myös vertailla erilaisten tarjousten hintoja ja tarkastella, mitkä palvelut ovat mielestäsi tarpeeksi hyviä hintaan nähden.

Myös joillakin palveluilla on erilaisia jäsenyyspaketteja, joista voit valita sopivan itsellesi. Näin saat halvemman hinnan useimmille musiikkipalveluille, mikäli et tarvitse kaikkia palvelun ominaisuuksia. Esimerkiksi Apple Music tarjoaa kolme eri pakettia – perusjäsenen, yhden henkilön ja kahden henkilön – jotka maksavat 4,99€/kk, 9,99€/kk ja 14,99€/kk.

 

Suosituimmat laitteet suoratoistopalveluille

Netflix, Amazon Prime Video ja Disney+ ovat kaikki suositeltavia suoratoistopalveluja. Ne tarjoavat laajan valikoiman elokuvia, tv-ohjelmia ja dokumentteja sekä mahdollisuuden katsoa niitä missä ja milloin haluat. Vertaamalla näitä palveluita voit löytää sopivan palvelun sinulle ja perheellesi.

 

 1. Älytelevisiot: Älytelevisiot tarjoavat parhaan katselukokemuksen, jotka tukevat useita suoratoistopalveluita. Nämä laitteet yhdistävät televisiosi internetiin ja antavat pääsyn Netflixiin, Prime Videoon, Disney+:aan ja moniin muihin suoratoistopalveluihin.
 2. Mediasoittimet: Mediasoittimia voidaan käyttää hyödyntämällä lukuisia erilaisia suoratoistopalvelujen sovelluksia ja laajennettavia ominaisuuksia. Niiden avulla voit katsoa elokuvia ja tv-ohjelmia sekä streamata musiikkia ja pelata pelejä.
 3. Streaming Media Players (SMP): Nämä laitteet ovat erityisen hyviä, jos haluat nauttia streaming-palveluista televisiosi kautta. Ne tarjoavat yhteyden suoratoistopalveluihin, jotka voit käyttää television kautta.
 4. Älypuhelimet: Nykyaikaiset älypuhelimet antavat pääsyn useimpiin suoratoistopalveluihin. Niillä voit nauttia elokuvista ja tv-ohjelmista missä ja milloin vain. Nämä laitteet sopivat erityisen hyvin, jos matkustat paljon tai olet liikkeellä.
 5. Älykellot: Älykelloissa on usein omia sovelluksia, joiden avulla voit katsella suoratoistopalveluja. Ne ovat erityisen hyödyllisiä, jos haluat nauttia elokuvista ja tv-ohjelmista vaikka liikkuisitkin.
 6. Tablettitietokoneet: Tabletit tarjoavat suuria näyttöjä ja mahdollistavat suoratoiston pienemmässä koossa, mikä on erinomainen ratkaisu henkilöille, jotka haluavat katsella elokuvia ja tv-ohjelmia liikkeellä ollessaan.
 7. Pelikonsolit: Pelikonsolit tarjoavat erinomaisen katselukokemuksen ja antavat pääsyn Netflixiin, Amazon Prime Videoon, Disney+:aan ja moneen muuhun suoratoistopalveluun. Niiden avulla voit pelata pelejä ja katsella elokuvia samanaikaisesti.Nämä laitteet tarjoavat erinomaisen katselukokemuksen ja antavat pääsyn parhaimpiin suoratoistopalveluihin. Valitsemalla oikeanlaisen laitteen voit helposti nauttia kaikista suosikkiohjelmistasi missä ja milloin vain.

 

Palveluiden suosituimmat sarjat

Palveluiden suosituimmat sarjat ovat yleensä ne, jotka ovat saatavilla useimmilla palveluilla. Esimerkiksi Netflixin ja Amazon Primen sarjoista löytyy usein hyviä vaihtoehtoja kaikille suoratoistopalveluille. Sarjojen laatu vaihtelee palvelusta riippuen, mutta on yleensä hyvä tarkistaa useista eri palveluista, jotta löytää itselleen sopivan.

Suosituimmat sarjat vaihtelevat suuresti palvelusta riippuen, mutta esimerkiksi Netflixin ja Amazon Primen parhaimmistoon kuuluvat sarjat kuten The Crown, Stranger Things, Modern Family, Game of Thrones, The Office ja House of Cards. Myös tuoreemmat sarjat kuten Emily in Paris ja The Queen’s Gambit ovat osoittaneet suosiotaan verkossa.

On myös tärkeää huomata, että jotkut palvelut tarjoavat erityisiä sarjoja, joita ei ole saatavilla muualla. Esimerkiksi Disney+:lla ja Apple TV :lla on kattava valikoima alkuperäissarjoja ja elokuvia, jotka ovat ainutlaatuisia niille palveluille.

Jos etsit vaihtelevia ja monipuolisia sarjoja, kannattaa tutustua kaikkien suurimpien suoratoistopalveluiden tarjontaan ja valita sitten itselleen sopivia sarjoja.

 

Tarkempaa tietoa eri suoratoistopalveluista

 

Tarkempaa tietoa eri suoratoistopalveluista

Tarkempaa tietoa eri suoratoistopalveluista:

1. Spotify: Spotify tarjoaa laajan valikoiman musiikkia sekä suoratoistopalveluna että offline-tilassa. Palvelu on maksullinen, mutta tarjoaa ilmaisen version, joka sisältää mainoksia.

2. Apple Music: Apple Music on Applen oma musiikkipalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman musiikkia sekä offline- että online-tilassa. Palvelun kuukausittainen hinta on 9,99€ ja se vaatii iTunes-ohjelman asennettavaksi tietokoneelle.

3. Deezer: Deezer on musiikkipalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman musiikkia sekä online- että offline-tilassa. Deezer Elite -palvelun hinta on 14,99€/kk ja se tarjoaa CD-laatuisen äänen.

4. Tidal: Tidal on musiikkipalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat streamata laaja valikoima musiikkia ja videoita. Palvelu tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, mukaan lukien ilmainen versio sekä Tidal Premium ja Tidal HiFi -palvelut, joiden hinnat vaihtelevat 9,99€/kk ja 19,99€/kk välillä.

5. YouTube Music: YouTube Music on musiikkipalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman musiikkia online-tilassa. Palvelun kuukausittainen hinta on 9,99€ ja se sisältää monia edistyneitä toimintoja kuten esityslistojen luomisen ja offline-kuuntelun.

 

Viaplay

Viaplay on pohjoismainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, tv-ohjelmia, urheilua ja lastenohjelmia. Palvelu on saatavilla sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Viaplayn kautta voit katsoa suosikkiohjelmasi missä ja milloin haluat.

Palvelussa on yli 1000 elokuvaa, yli 200 tv-ohjelmaa, ja yli 20 liveurheilukanavaa. Voit katsoa ohjelmia suoraan Viaplayn verkkosivuilta tai lataamalla sovelluksen mobiililaitteeseesi. Lisäksi voit katsoa ohjelmia ulkoisella laitteella, jonka liität televisioosi.

Viaplay tarjoaa useita erilaisia tilausvaihtoehtoja, joista valita. Ne sisältävät sekä maksullisen version että ilmaisen version. Maksullinen versio tarjoaa kattavamman valikoiman elokuvia ja tv-ohjelmia sekä laajemmat ominaisuudet ja mahdollisuuden katsoa urheilua live-striiminä.

Ilmainen versio taas antaa sinun katsoa joitain sarjoja ja elokuvia, mutta kattavampi valikoima on saatavilla vain maksullisessa versiossa.

 

C More kokemuksia

C More on palveluntarjoaja, joka tarjoaa laajan valikoiman suoratoistopalveluita. C Moren kautta voit katsoa sarjoja, elokuvia, urheilua ja muita ohjelmia. C More on saatavilla sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. C Moren kokemukset ovat olleet positiivisia, ja palvelun käyttö on helppoa ja intuitiivista. Palvelun hinta on myös kilpailukykyinen.

C More tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia, ja voit selata luetteloa selaamalla ja valitsemalla mielenkiintoisia ohjelmia. Palvelun ulkoasu on selkeä ja helppokäyttöinen. Voit myös tallentaa ohjelmat tietokoneelle muistutusten lisäämiseksi. C More tarjoaa myös kolmannen osapuolen sisältöpalveluita, joihin voit tilata oman tilauksen.

C Moren asiakaspalvelu on ystävällistä ja avuliasta, ja he auttavat sinua kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä. Voit myös kirjoittaa sivuston keskustelualueille jos haluat esittää palautetta tai saada neuvoja muilta asiakkailta. C Moren verkkosivusto on käyttäjäystävällinen, ja voit helposti löytää mitä etsit.

 

Netflix kokemuksia

Netflix on maailman suosituin suoratoistopalvelu ja se tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja, animaatioita, dokumentteja ja muuta sisältöä. Netflix kokemukset ovat yleensä positiivisia, sillä palvelun laatu on hyvä ja se on helppo käyttää. Kuitenkin jotkut ihmiset ovat kritisoineet Netflixiä siitä, että sen sisältö ei aina ole kaikkien makuun.

Suurin positiivinen kokemus Netflixissä on sen laaja sisältövalikoima. Se tarjoaa jatkuvasti uusia elokuvia, sarjoja ja animaatioita. Jokainen löytää varmasti jotakin mieluisaa katseltavaa. Lisäksi Netflix tarjoaa erilaisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden valita suosikkiohjelmia ja asettaa muistutuksia.

Netflix on myös helppo käyttää. On helppo selata erilaisia saatavilla olevia ohjelmia ja palvelu reagoi nopeasti komentoihin. Lisäksi Netflixillä on laaja alustavalikoima, mikä tarkoittaa että sitä voi katsoa monilla eri laitteilla, mukaan lukien älytelevisiot, pelikonsolit ja älypuhelimet.

 

SF Anytime kokemuksia

SF Anytime on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja TV-ohjelmia. Kokemukset SF Anytimesta ovat erittäin positiivisia – palvelun laatu on hyvä, ja sen käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen. Suosittelemme SF Anytimea kaikille, jotka etsivät laadukasta suoratoistopalvelua!

SF Anytime tarjoaa monipuolisen valikoiman elokuvia ja TV-ohjelmia, mukaan lukien suositut sarjat ja uutuudet. Kaikki ohjelmat ovat erinomaisen laadukkaita ja selkeitä. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, mikä helpottaa ohjelmien etsimistä ja katselua.

Palvelussa on myös joukko hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten lasten tilausvaihtoehto, joka sisältää laajan valikoiman lapsille suunnattuja elokuvia ja TV-ohjelmia. Lisäksi voit lisätä useita profiileja palveluun, joten voit eriyttää katselukokemuksesi perheenjäsenten vaihtelevien mieltymysten mukaan.

 

Disney+ kokemuksia

Disney+ on vuonna 2019 perustettu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman Disneysa omaisuuksia ja muita ViacomCBS:n omistamia elokuvia ja tv-ohjelmia. Disney+ kokemukset ovat olleet positiivisia ja palvelun käyttäjät ovat tyytyväisiä laajaan sisältövalikoimaan sekä palvelun toimivuuteen.

Palvelun hinnoittelu on kilpailukykyinen ja se on saanut hyvän vastaanoton myös Suomessa.

Käyttäjien palautteet ovat kertoneet, että Disney+ on helppo ja intuitiivinen käyttää ja painikkeet ovat selkeitä ja helppoja löytää. Palvelun suoratoisto on myös erittäin nopeaa ja laadukasta. Kaiken kaikkiaan Disney+ antaa viihdettä perheille ja tukee laajasti tuotteitaan, mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon elokuvien ja tv-ohjelmien katseluun.

 

Elisa Viihde

Elisa Viihde on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, tv-ohjelmia, urheilua sekä livetv:tä. Elisa Viihteellä voit katsoa suosikkiohjelmasi missä ja milloin haluat – sekä tietenkin myös suomalaisia sarjoja ja elokuvia. Palvelu on hyvin simppeli käyttää ja sillä on helppo navigoida. Elisan asiakkaana saat myös paljon muita etuja.

Elisa Viihteessä on tarjolla maksullisia ja ilmaisia ohjelmia ja elokuvia. Palvelussa on esitetty myös laadukkaita ulkomaisia sarjoja, elokuvia sekä urheilutapahtumia. Elisa Viihde tarjoaa lisäksi erilaisia alennuksia ja etuja, jotka voivat kattaa kaikki kodin viihteen tarpeet.

 

Hayu

Hayun avulla voit katsoa suosikkiohjelmasi milloin haluat ja missä haluat. Hayu tarjoaa laajan valikoiman sarjoja ja elokuvia, jotka päivittyvät säännöllisesti. Lisäksi palvelusta löytyy ajankohtaisia ​​ohjelmia ja dokumentteja.

Hayu tarjoaa myös asiakkailleen useita etuja. Voit seurata suosikkiohjelmasi tai katsoa sarjoja, jotka eivät ole saatavilla muualla. Lisäksi Hayu tarjoaa viikoittaisia ​​ilmaiskokeiluja, joiden avulla voit tutustua palveluun ennen ostamista. Kaikki nämä ovat vain joitain Hayun eduista, joihin pääset käsiksi rekisteröitymisen jälkeen.

 

HBO

HBO:n suoratoistopalvelu on laaja ja monipuolinen. Se tarjoaa useita erilaisia elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. HBO:n palvelun käyttöönotto on helppoa ja se on yhteensopiva useiden eri laitteiden kanssa.

Käyttäjät voivat luoda oman profiilin, jolla he voivat katsoa elokuvia ja sarjoja. Palvelusta löytyy myös useita erilaisia elokuvateattereihin ja ohjelmistoihin liittyviä ominaisuuksia.

HBO tarjoaa myös kestotilaajille alennuksia ja etuja. Kestotilaajat saavat useita muita etuja, kuten ilmaisen tai alennettujen hintojen sisältöön pääsyn, eksklusiivisen sisällön sekä mahdollisuuden vuokrata elokuvia. HBO on saatavilla monilla alueilla ympäri maailmaa ja sillä on laaja valikoima sisältöjä kaikenlaisille katsojille.

 

Amazon Prime

Amazon Prime -palvelulla voit katsoa suosikkiohjelmasi ja elokuvasi sekä ladata ne ilmaiseksi. Se on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua maksaa erikseen kaikista ohjelmista. Palvelu on saatavilla useilla laitteilla, kuten tietokoneilla, älypuhelimilla, tablet-laitteilla, Xbox One -konsolilla ja PlayStation 4 -konsolilla.

 

Yle Areena

Yle Areena on Suomen suurin suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman tv-ohjelmia, sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Yle Areenan käyttäjät voivat katsoa ohjelmia selaimen kautta tai ladata ne mobiililaitteilleen. Yle Areenassa on myös paljon live-ohjelmia, joita voi seurata suorana lähetyksenä tai tallenteena.

Yle Areena tarjoaa monipuolisen valikoiman ohjelmia, jotka on jaettu eri kategorioihin. Ohjelmien selaamiseen ja hakuun on käytössä helppokäyttöinen hakukone. Yle Areenassa voi luoda myös henkilökohtaisen tilin, jonka avulla voi tallentaa suosikkiohjelmat ja saada henkilökohtaisia suosituksia ja ilmoituksia.

Yle Areenan käyttö on maksutonta ja se tukee useita laitteita, mukaan lukien älytelevisiot, tietokoneet, tabletit ja matkapuhelimet. Yle Areenalla on myös oma sovellus mobiililaitteille. Sovelluksella voi katsoa ohjelmia missä vain ja milloin vain.

 

MTV Katsomo

MTV Katsomo on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa katseltavaksi useita MTV:n tv-ohjelmia. Palvelun käyttö on maksullista, ja se vaatii tilin luomisen. Katsomon ohjelmistossa on esimerkiksi sarjoja kuten Puhuttuja sanoja, Jännityskertomuksia ja Uutisvuoto.

Katsomon käyttö on helppoa. Käyttäjien tulee ensin luoda tilinsä palveluun. Tämän jälkeen he voivat aloittaa ohjelmien katselun. Palvelussa on mahdollista myös seurata suosikkiohjelmiaan ja saada tiedon uusista jaksoista. Lisäksi palvelusta löytyvissä ohjelmissa on mahdollisuus ehdottaa muutoksia ja ideoita ohjelman tuotantoon.

 

Fox Play

Fox Play on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman tv-ohjelmia, elokuvia, urheilua ja muuta viihdettä. Palvelun käyttö on maksullista, mutta se tarjoaa ilmaisen kokeilujakson. Fox Playsta voi katsoa suosittuja sarjoja kuten The Simpsons, Family Guy ja American Dad sekä elokuvia ja urheilua.

Fox Play tarjoaa myös suuren valikoiman viihdepaketteja, ja käyttäjät voivat ostaa niitä erikseen tai liittyä Fox Play Plus -tilille saadakseen alennuksia ja bonuksia. Tilillä on myös etuja, kuten palkintopisteet ja alennuskoodit yhteistyökumppaneilta.

 

Ruutu ja Ruutu +

Ruutu on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman tv-ohjelmia, elokuvia, urheilua ja lastenohjelmia. Ruutu+ -palvelun avulla voit katsoa ohjelmia myös offline-tilassa.

Ruutu+ -palvelun kautta voit tilata sarjoja ja elokuvia, jotka on tallennettu omiin suosikkeihisi. Voit myös seurata tulevia uutisia ja ohjelmia ja saada vinkkejä muista suosikkiohjelmistasi. Ruutu+ -palvelu tarjoaa myös erilaisia ​​etuuksia, kuten alennuskoodien käyttämisen, joiden avulla voit säästää rahaa.

Ruutu+ -palvelussa on paljon katseltavia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia pysyä ajan tasalla suosikkiohjelmistasi.

 

Blockbuster

Aiheena tänään vertailussa on suoratoistopalvelut. Ensimmäisenä vertailussa ovat mukana Netflix, Amazon Prime Video ja HBO. Toisena vuorossa ovat vieläkin suositummista palveluista tulossa oleva Disney+ sekä Stan.

Vertailun ensimmäinen osa keskittyy niihin palveluihin, joilla voi katsoa elokuvia ja sarjoja sekä niiden laatuun ja tarjontaan. Seuraavassa osassa tarkastellaan tarkemmin palvelujen hintoja sekä niiden laajuutta maantieteellisesti. Viimeisen osuuden aiheena on asiakaspalautteet eri arvostelupalstoilta.

Loppusanana voidaan todeta, että kaikki tarkastellut suoratoistopalvelut ovat hyviä valintoja, ja parempaa valintaa voi tehdä vain tutustumalla tarkemmin itselleen sopivan palvelun ehtoihin ja tarjontaan.

 

Eurosport Player

Eurosport Player -palvelussa voit katsoa urheilua suorana ja tallenteena. Eurosport Player on maksullinen palvelu, ja sen kautta voit seurata useita eri urheilulajeja. Jääkiekkoa, tennistä, jalkapalloa, golfia, ampumahiihtoa ja lentopalloa ovat vain muutamia esimerkkejä lajeista, joita voit seurata Eurosport Player -palvelun kautta.

Palvelun kautta voit myös seurata ja tallentaa omia suosikkilajiasi. Voit valita, mitä haluat seurata ja tallentaa, ja voit tilata uutuuslähetyksiä ja erikoistarjouksia suosikkisarjoihisi.

Eurosport Player tarjoaa laajan valikoiman tuoreita lähetyksiä ja tallenteita, jotka pysyvät ajan tasalla urheilumaailman tapahtumien kanssa. Palvelu sisältää myös useita erilaisia asiantuntijalähetyksiä, haastatteluja ja dokumentteja. Palvelussa on myös mahdollisuus seurata erikoislähetyksiä, joissa urheilun asiantuntijat antavat analyysejä monista eri urheilulajeista.

Eurosport Player on loistava vaihtoehto urheilun seuraajille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla suosikkisarjoistaan ja -lajeistaan. Palvelun kautta on helppoa seurata ja tallentaa omia suosikkilajeja, ja voit myös katsoa useita erilaisia lähetyksiä ja dokumentteja.

 

Mubi

Mubi on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja tv-ohjelmia. Palvelun käyttö on helppoa ja se on saatavilla useilla eri laitteilla. Mubi sopii hyvin niille, jotka haluavat nähdä laadukkaita elokuvia ja tv-ohjelmia sekä pitää niistä kiinni.

Mubin valikoima sisältää lukuisia klassikkoelokuvia, uutuuselokuvia sekä erilaisia tv-ohjelmia. Palvelusta löytyvät myös tiettyihin aiheisiin keskittyneet kanavat ja elokuvakokoelmat. Palvelun käyttöönotto on helppoa ja se tarjoaa monia käteviä ominaisuuksia, kuten etsimisen, listojen luomisen ja muistutusten asettamisen. Palvelu on saatavilla useilla eri laitteilla, mukaan lukien televisio, älypuhelimet ja tabletit.

 

Suoratoistopalvelut yleisesti

Suoratoistopalvelut ovat verkkopalveluja, joilla pystyt katselemaan elokuvia, sarjoja, urheilua ja muita tv-ohjelmia suorana internetin yli. Yleisimmät suoratoistopalvelut ovat Netflix, Amazon Prime Video ja Disney+. Suoratoistopalvelujen hintoihin vaikuttaa usein se, mitä laatuun ja kattavuuteen liittyviä parametreja valitset.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa suoratoistopalvelujen hintaan on niiden kattavuus. Kattavampi palvelu on yleensä myös hinnakkaampi. Toinen tärkeä tekijä on se, mitkä laatuun liittyvät parametrit valitset. Esimerkiksi 4K-tarkkuuden (Ultra HD) omaavat palvelut ovat yleensä hieman hinnakkaampia kuin vastaavat 1080p HD -tarkkuudella varustetut palvelut.

Lisäksi suoratoistopalvelujen hintaan vaikuttaa myös muut tekijät, kuten lisenssit ja alueellinen saatavuus. Palveluntarjoajat voivat hinnoitella palvelunsa eri alueilla eri tavoin. Esimerkiksi joillakin alueilla saattaa olla korkeampia hintoja, jos palveluntarjoaja haluaa maksimoida voitonsa tietyllä markkina-alueella.

 

Suoratoistopalvelut yleisesti

 

Muita suoratoistopalveluita

Suoratoistopalvelujen kirjo on laaja ja siinä on paljon vaihtoehtoja. Yleisimmät ovat Deezer, Spotify, Tidal ja Apple Music, mutta muita ovat esimerkiksi Google Play Music, Amazon Music ja SoundCloud. Jokaisella palvelulla on omat edut ja haitat, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen kuin valitaan paras suoratoistopalvelu itselleen. Deezer tarjoaa esimerkiksi huomattavasti enemmän musiikkia kuin Spotify, Tidal taasen on ylivoimaisesti musiikinlaatuun tarkoitettu sovellus.

Muita suoratoistopalveluja ovat esimerkiksi YouTube Music, Pandora, Saavn ja Mixcloud. Jos haluat kokeilla hieman erilaista palvelua, voit löytää myös erityisiä sovelluksia, kuten Bandcamp ja Jamendo, jotka tarjoavat uutta ja alkuperäistä musiikkia indie-artistilta. Jokaisella sovelluksella on omat edut ja haitat, joten on tärkeää tutkia vaihtoehtoja ennen pysyvän valinnan tekemistä.

 

Ilmaiset suoratoistopalvelut

Ilmaisilla suoratoistopalveluilla voi katsoa TV-ohjelmia, elokuvia ja sarjoja sekä kuunnella musiikkia. Palvelut tarjoavat usein laajan valikoiman sisältöä, ja ne ovat yleensä hyviä laatuisia. On kuitenkin tärkeätä vertailla eri palveluja ennen valintaa, sillä jotkut palvelut ovat parempia kuin toiset. Esimerkiksi joissain palveluissa on parempi laatu ja valikoima, while toisissa on muita etuja, kuten ilmainen kokeilujakso tai alennukset.

1. Netflix
Netflix on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista. Se tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia ja sarjoja. Palvelussa on useita erilaisia alennuksia ja tarjouksia, joilla voi säästää rahaa.

2. Amazon Prime Video
Amazon Prime Video tarjoaa paljon erilaista sisältöä, mukaan lukien elokuvia ja TV-ohjelmia. Palvelusta saatavana olevat alennukset vaihtelevat alueittain, mutta yleensä ne ovat melko suuria.

3. Hulu
Hulu on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista Yhdysvalloissa. Palvelusta löytyy monipuolinen valikoima elokuvia, TV-ohjelmia ja sarjoja. Hulu tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson ja alennuksia.

4. Apple TV+
Apple TV+ tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia ja sarjoja sekä suosittuja musiikkikappaleita. Palvelusta saatavana olevat alennukset vaihtelevat alueittain, mutta yleensä ne ovat melko suuria.

5. HBO
HBO on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista Yhdysvalloissa. Palvelussa on monipuolinen valikoima elokuvia, TV-ohjelmia ja sarjoja sekä useita erilaisia alennuksia ja tarjouksia.

6. Disney+
Disney+ tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia ja sarjoja sekä musiikkia. Palvelusta löytyvät alennukset vaihtelevat alueittain, mutta yleensä ne ovat melko suuria.

7. CBS All Access
CBS All Access tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia ja sarjoja sekä monipuolisen musiikkilistan. Palvelussa on useita erilaisia alennuksia ja tarjouksia, joilla voi säästää rahaa.

8. YouTube TV
YouTube TV on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista Yhdysvalloissa. Palvelusta löytyy monipuolinen valikoima elokuvia, TV-ohjelmia ja sarjoja sekä musiikkikappaleita. Palvelusta saatavana olevat alennukset vaihtelevat alueittain, mutta yleensä ne ovat melko suuria.

9. Pluto TV
Pluto TV tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia ja sarjoja sekä musiikkikappaleita. Palvelusta löytyy useita erilaisia alennuksia ja tarjouksia, joilla voi säästää rahaa.

10. Crackle
Crackle tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia ja sarjoja sekä musiikkikappaleita. Palvelussa on useita erilaisia alennuksia ja tarjouksia, joilla voi säästää rahaa.

 

Paras suoratoistopalvelu

Paras suoratoistopalvelu on yksi niistä palveluista, jotka tarjoavat laajan valikoiman sisältöä sekä laadukasta kuvaa ja ääntä. Se tarjoaa myös useita erilaisia maksuvaihtoehtoja, joiden avulla voit maksaa vain siitä, mitä haluat katsoa. Palvelun avulla voit myös tallentaa suosikkisi ja katsoa niitä milloin tahansa.

Populaarit suoratoistopalvelut ovat Netflix, Amazon Prime Video, Hulu ja Apple TV+. Nämä palvelut tarjoavat kaikki kattavan valikoiman elokuvia, tv-ohjelmia ja muita sisältötyyppejä.

Netflix tarjoaa myös erityisiä alennuksia tilaajille, kuten ilmaisen kokeilujakson, joka on loistava tapa tutustua palvelun ominaisuuksiin ennen sitoutumista. Amazon Prime Video tarjoaa runsaasti ajankohtaisia ​​elokuvia ja ohjelmia sekä ennalta tallennettuja suosikkeja.

Hulu tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja tv-ohjelmia yhdessä monien premium-kanavien kanssa, joita et löydä muualta. Apple TV+ on taas hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat katsella uusimpia elokuvia ja tv-ohjelmia Apple-laitteilla.

 

Elokuvat ja videovuokraamo netissä

Elokuvat ja videovuokraamo netissä

Onko sinulla jo Netflix-tilaus? Haluatko säästää rahaa? Vertaile suoratoistopalveluita ja löydä paras tarjous juuri sinulle.

Netflix on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista, ja se tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja tv-ohjelmia. Kuitenkin Netflixin hinta on melko korkea, joten jos haluat säästää rahaa, kannattaa vertailla eri palveluita.

Toinen suosittu vaihtoehto on Amazon Prime Video. Amazon Prime Video -palvelun avulla voit katsoa tuhansia elokuvia ja tv-ohjelmia, sekä ladata niitä offline-tilassa. Palvelun hinta on kuitenkin hieman edullisempi kuin Netflixin.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä suoratoistopalveluista

Suoratoistopalvelut ovat suosittuja, ja niiden käyttö jatkaa kasvuaan. Yhä useammat ihmiset käyttävät suoratoistopalveluita päivittäin musiikin ja muun sisällön kuuntelemiseen.

On useita erilaisia ​​suoratoistopalveluita, joista valita. Yksi tärkeimmistä asioista, joiden mukaan palveluntarjoajaa valitaan, on hinta. Vertailujemme avulla voit selvittää, mikä palveluntarjoaja tarjoaa sinulle parhaan hinnan laatu-suhteen.

Toinen tarkasteltava seikka on laatu. Laatu vaikuttaa siihen, miten hyvin ääni toistetaan ja miten se noudattaa alkuperäistä esitystapaa. Jos et ole tyytyväinen laatuun, et saa haluamaasi tulosta. Siksi on tarkasteltava tarkasti, millainen laatu tarjotaan ennen minkäkin palveluntarjoajan valitsemista.

Kolmas asia tarkistettava on sisältö. Onko palvelussa tarpeeksi sisältöä, joka vastaa tarpeitasi? Onko kyselemäsi sisällön löytäminen helppoa ja nopeaa? Onko palvelussa latausominaisuutta, jos haluat tallentaa suosikkisi? Nämä ovat kaikki kysymyksiä, joita sinun on kysyttävä ennen suoratoistopalvelun valitsemista.

Neljäs huomioon otettava seikka on helppokäyttöisyys. Palvelun tulisi olla helppo navigoida ja alustan kanssa työskennellessä tulisi olla hyvät ohjeet tai opasteet saatavilla. Lisenssitiedot ja muut yksityiskohdat on myös otettava huomioon.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on tukeminen. Palveluntarjoajan on tarjottava hyvä asiakaspalvelu ja -tuki sekä sivuston kautta että puhelimitse. Tukitiimin pitäisi olla ammattitaitoinen ja kyky vastata kysymyksiisi nopeasti ja tarkasti.

Viaplay – Striimaa sarjoja ja urheilua netissä.

Viaplay.fi

Viaplay kulkee mukanasi, voit katsoa Viaplayta mobiililaitteellasi, sekä tallentaa sarjoja laitteeseesi ja katsoa niitä offline-tilassa.

Katso koko EU-alueella, Viaplay toimii koko EU:n alueella.

 

Viaplaysta voit striimata maailman parasta urheilua:

 • Valioliiga
 • NHL
 • KHL
 • Bundesliiga
 • UEFA Nations League
 • European tour
 • NFL
 • UFC

 

Viaplay – Striimaa sarjoja ja urheilua netissä

 

Vuokraa uusimmat elokuvat SF Anytime:sta

SF Anytime antaa sinulle mahdollisuuden katsoa elokuvia missä ja milloin haluat. Tarjonnasta löydät suuren valikoiman Hollywood elokuvia,  pienempiä tuotantoja sekä TV sarjoja unohtamatta.

 

SF anytime fi

Leffailta kruunaa lämpimän kesäpäivän!

SF Anytimen avulla sinulla on mahdollisuus katsoa elokuvia missä ja milloin haluat. Voit vuokrata uusimpia Hollywood -elokuvia sekä myös pienempiä tuotantoja ja TV sarjoja helposti ja kätevästi.

Vuokraa elokuva tästä ja nauti illasta